Ταυτότητα

Το pagenews.gr είναι μια ανεξάρτητη, ενημερωτική ιστοσελίδα.

Στο pagenews.gr θα βρείτε αυτό που λέει το δεύτερο συνθετικό του τίτλου: News. Ειδήσεις. Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ειδήσεις που αφορούν το πολιτικό, πολιτισμικό, οικονομικό, αθλητικό σκηνικό της χώρας και όχι μόνο.

Ειδήσεις και θέματα από τον κόσμο της τεχνολογίας, από την ελληνική και ξένη showbiz, από το αυτοκίνητο, τα media, τον τουρισμό. Βίντεο που γίνονται virals στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ σε εξέλιξη, έρευνα και αποκάλυψη. Και φυσικά, άποψη για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Υπογραφές με κύρος και με πλούσιο δημοσιογραφικό παρελθόν, αλλά και μέλλον.

Στο pagenews.gr υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα. Με συνεχή ροή, με πλήρη και άμεση κάλυψη, με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του διαδικτύου. Με στόχο όχι απλώς μια ιστοσελίδα που θα διαβάζεις και θα φεύγεις, αλλά μια πλατφόρμα η οποία θα σε κάνει να σκεφτείς, να προβληματιστείς, να μάθεις, να ενημερωθείς. Και φυσικά να επιστρέψεις σε αυτή.

Με δημοσιογραφικό δυναμικό που έχει καταξιωμένες σπουδές και γνώσεις γύρω από το αντικείμενο όχι μόνο της δημοσιογραφίας, αλλά και όλων των μοντέρνων τεχνολογιών. Με ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων, που σας προσφέρονται με εγκυρότητα και αξιοπιστία.

Στόχος μας να (σας) αποδείξουμε ότι υπάρχει κι αυτή η δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία που δεν έχει έχει εξάρτηση από κανενός είδους κόμμα και από κανέναν πολιτικό. Η δημοσιογραφία που ούτε… χρωματίζεται, ούτε – πολύ περισσότερο – χρηματίζεται. Η δημοσιογραφία του χθες, που πρέπει να γίνει και του αύριο. Η μαχητική δημοσιογραφία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας. Αυτό θα βρεις στο pagenews.gr.

ΕΚΔΟΤΗΣ
Ηρακλής Καπρίτσας

Διευθύντρια Σύνταξης
Άννα Μορφούλη

Αρθρογράφοι
Νίκος Αλέφαντος
Γιώργος Χελάκης
Θανάσης Λυρτσογιάννης
Βασίλης Μοιρώτσος
The Eyewitness
Αντώνης Κρούστης
Ζωή Ναούμ
Ο Αιρετικός

Συντακτική Ομάδα
Σοφία Λιόντου
Νίκος Μαρουλίδης
Κρίτων Αθηναίου
Κωνσταντίνα Παπασπύρου
Κώστας Καλλιαντέρης
Αφροδίτη Πάνου

Life editor
Έπη Τρίμη

Τεχνική Διαχείριση
Telia Communications AE

Εμπορικός Διευθυντής
Κώστας Παπαζέτης
[email protected]

Λογιστήριο
Ζωή Κυριάκου
τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 823 2830

Φωτογραφίες: INTIME

Τάσσου Ισαάκ 3Β-3Γ, 15125, Μαρούσι, Αθήνα

e-mail επικοινωνίας: [email protected]

τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 411 0037