Απίστευτα σκηνικά στο ματς της Φλαμένγκο με την Κόρινθιανς, αφού δύο συμπαίκτες της πρώτης άρχισαν να παίζουν... κουτουλιές μεταξύ τους και να κάνουν άσεμνες χειρονομίες ο ένας στον άλλον. Δείτε το βίντεο.
Η Φλαμένγκο επικράτησε εύκολα με 3-0 της αντιπάλου του σε ένα αποτέλεσμα το οποίο βέβαια έμεινε στην δεύτερη θέση του ενδιαφέροντος γιατί τα φώτα «έκλεψαν» οι Φελίπε Βιζέου και Ροντόλφο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο συμπαίκτες ήρθαν στα χέρια και άρχισαν τις σπρωξιές και τις κουτουλιές μέχρι τελικά να τους χωρίσουν οι υπόλοιποι προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Η ένταση βέβαια «άναψε« εκ νέου μετά το γκολ του Βιζέου στις καθυστερήσεις το οποίο… αφιέρωσε με την καρδιά του στον «εχθρό» Ροντόλφο.
Δείτε στο βίντεο το απίστευτο περιστατικό:
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.