Αθλητισμός

RETRO: Ο Φώτσης πριν 20 χρόνια στο γήπεδο που θα πάρει το όνομά του (vid)

RETRO: Ο Φώτσης πριν 20 χρόνια στο γήπεδο που θα πάρει το όνομά του (vid)
Ο Ηλυσιακός τιμά τον Αντώνη Φώτση με την απόφαση να δώσει το όνομά του στο κλειστό γήπεδο και το www.pagenews.gr παρουσιάζει δύο βίντεο από τότε που ο "Batman" ήταν 15 χρόνων και αγωνίστηκε απέναντι στον Θοδωρή Παπαλουκά σε αγώνα Ηλυσιακός - Αμπελόκηποι.

Μία από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις της ημέρας είναι η απόφαση της ομάδας μπάσκετ του Ηλυσιακού να δώσει το όνομα του γηπέδου της στον Αντώνη Φώτση, τιμώντας τον με αυτό τον τρόπο για την προσφορά του στην ομάδα και φυσικά στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αντώνης Φώτσης, που επέλεξε να κλείσει την καριέρα του αγωνιζόμενος στην ομάδα από την οποία την ξεκίνησε, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμή που του έγινε, ενώ εμφανίστηκε συγκινημένος και περήφανος από την απόφαση της ομάδας.

Μια ομάδα στην οποία ο "Batman" του ελληνικού μπάσκετ ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 21 χρόνια, το 1996, αγωνίστηκε για μία χρονιά, πριν ακολουθήσει η μεγάλη του καριέρα, στην οποία αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Μέμφις, Ρεάλ, Ντιναμό Μόσχας και Ολίμπια Μιλάνο.

Το www.pagenews.gr βρήκε ένα σπάνιο βίντεο – ρετρό από τότε που ο Φώτσης, σε ηλικία 15 ετών, αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηλυσιακού στο γήπεδο που θα πάρει το όνομά του. Τότε, μάλιστα, αγωνιζόταν ως πόιντ γκαρντ, πριν γίνει ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τον Φώτση στον Ηλυσιακό, σε αγώνα με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους, στους οποίους αγωνιζόταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments