Lifestyle

Μαριάννα Καλλέργη: Αγνώριστη η “μαχήτρια” του Survivor [pics]

Μαριάννα Καλλέργη: Αγνώριστη η “μαχήτρια” του Survivor [pics]
H Μαριάννα Καλλέργη ήταν μια από τις παίκτριες που παρόλο έμειναν λίγο μέσα στο πρώτο Survivor κατάφερε να ξεχωρίσει με την μαχητικότητα της αλλά και το απίστευτο κορμί της.

Η Μαριάννα αποχώρησε απο το ριάλιτι του Survivor ξαφνικά λόγω μιας ίωσης που απέκτησε στον Άγιο Δομίνικο και την ανάγκασε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Σίγουρα αν είχε μείνει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ίσως και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα τόσο για εκείνη όσο και για το πόσο διάσημη θα μπορούσε να γίνει αφού τα αθλητικά της προσόντα και το απίστευτο σώμα της είναι πράγματα που δεν περνούν απαρατήρητα. Η Κρητικιά Μαριάννα Καλλέργη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με μια καθαρά ανδρική πολεμική τέχνη το muay thai.

Ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη πυγμαχία και ξεχώρισε πάρα πολύ γρήγορα. Στα 15 της κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της World Kickboxing Network στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα την επέλεξαν προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο International Muay Thai Council. Στα 19 της, η Μαριάννα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine.

Εκτός απο το Survivor η πρώην παίκτρια και πρωταθλήτρια έλαβε μέρος και στο «Dancing on Ice» όπου μάλιστα έλαβε και πρόταση γάμου από τον παρτενέρ της Αλεξέι on air κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού χωρίς όμως να προχωρήσουν περισσότερο αφού λίγο καιρό μετά χώρισαν.

Αυτό όμως που την ξεχωρίζει περισσότερο από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη στην τηλεόραση και πραγματικά εξιτάρει και … τρελάνει το ανδρικό κοινό, είναι το «πλούσιο» και φυσικό της στήθος! Η Μαριάννα είναι αυτό που λέμε επικίνδυνα όμορφη. Δύσκολα κάποιος θα τολμήσει να κάνει ή να πει και σίγουρα θα πρέπει να το σκεφτεί περισσότερο απο δύο φορές. Δείτε την απίστευτη Μαριάννα Καλλέργη και το πως είναι τρία χρόνια μετά το Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments