Αιχμηρή η Μαλλιωτάκη για Ηλιάδη:Αφού ο Λαζαρίδης ήταν κακοποιητικός γιατί του ζητούσε επίμονα να με χωρίσει;
Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Αιχμηρή η Μαλλιωτάκη για Ηλιάδη: Αφού ο Λαζαρίδης ήταν τόσο κακοποιητικός γιατί του ζητούσε επίμονα να με χωρίσει;
Γιατί η Αγγελική Ηλιάδη ζητούσε τόσο επίμονα από τον Μπάμπη Λαζαρίδη να χωρίσει με την Πόπη Μαλλιωτάκη και να παντρευτεί την ίδια, ενώ ήταν τόσο κακοποιητικός, δεν έχει έχει καταλάβει η τελευταία.
Η Πόπη Μαλλιωτάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» την Παρασκευή 26 Ιουνίου, αναφέρθηκε στις καταγγελίες της Αγγελικής Ηλιάδη εναντίον του πρώην συζύγου της, για την ψυχική και σωματική της κακοποίηση τα πέντε χρόνια της σχέσης τους και επισήμανε πως την έχει στενοχωρήσει το θέμα αυτό περισσότερο για τον γιο της που στιγματίζεται.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Maliotaki (@popimaliotaki)
Η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και με έχουν στεναχωρήσει όλα αυτά, γιατί υπάρχουν από πίσω παιδιά που στιγματίζονται, όταν ακούν άσχημα πράγματα για τον μπαμπά τους ή για τη μητέρα τους. Εγώ όλο αυτό δεν το έχω περάσει, αυτό που περιέγραψε… Αφού ήταν τόσο κακοποιητικός γιατί του ζητούσε επίμονα να πάρει διαζύγιο από εμένα και να την παντρευτεί; Αυτό δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα. Όταν ένας άνθρωπος σε κακοποιεί σωματικά και ψυχικά, δεν παρακαλάς να πάρει διαζύγιο από την πρώην του για να παντρευτεί εσένα».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια ανέφερε πως όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Λαζαρίδης προσπαθούσε να σκέφτεται μόνο τα καλά που είχαν ζήσει: «Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε αυτός ο άνθρωπος απ’ τη ζωή ήταν πάρα πολύ έτσι… σκληρός. Δεν το σκεφτόμουν καν. Δηλαδή δεν σκεφτόμουν καν τι είχα βιώσει όλα αυτά τα χρόνια μπροστά σε αυτό που είχε πάθει αυτός ο άνθρωπος. Και μου φαινόταν πάρα πολύ άσχημο να πω κάτι κακό γι’ αυτόν. Βέβαια μετά, σιγά σιγά, όταν συνήλθα, άρχισα να σκέφτομαι όλα αυτά που είχα περάσει και νοσοκομεία και πολλά. Είχα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές να φύγω, αλλά υπήρχαν απειλές, υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δηλαδή είχα ένα μωρό στην αγκαλιά μου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω κάτι. Πάρα πολύ σκληρό για ένα κορίτσι 24 χρονών να το περνάει αυτό, και να μην ξέρει αν θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Πολλές φορές φοβόμουν και για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου», δήλωσε.
Κλείνοντας, η τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε σκεφτεί να φύγει, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ διότι λόγω των απειλών που δεχόταν για το παιδί και την οικογένειά της, δεν μπορούσε να το τολμήσει: «Κάποια στιγμή μου είχε περάσει από το μυαλό να πάρω τηλέφωνο κάπου αλλά δεν τολμούσα, φοβόμουν μην μου πάρουν το παιδί μου, μην κάνουν κακό στην οικογένειά μου. Υπήρχαν τέτοιες απειλές. Έλεγα ότι “Καλά να πάθεις τώρα. Αφού εσύ επέλεξες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, κάτσε τώρα. Αφού εσύ το επέλεξες. Γιατί να σε βοηθήσει κάποιος; Για ποιο λόγο;”. Το σκεφτόμουνα και αυτό. Λάθος. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το εξής. Στην αρχή σε χτυπούν και μετά πέφτουν στα γόνατα και κλαίνε και ζητάνε συγγνώμη με λυγμούς και σου λένε “δεν θα το ξανακάνω”. Και εσύ πέφτεις στην παγίδα. Μπορεί να πέσεις στην παγίδα αρκετές φορές. Μου συνέβη και εμένα αυτό αρκετές φορές, έπεσα στην παγίδα. Και πάντα έλεγα από μέσα μου και ήλπιζα ότι να, μπορεί να μην ξαναγίνει, μπορεί να το μετάνιωσε. Όταν όμως ένας άντρας σηκώσει μία φορά χέρι σε μια γυναίκα, θα το κάνει για πάντα. Τέλος», είπε.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο