Αθλητισμός

Ο Αρετόπουλος σφυρίζει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο Αρετόπουλος σφυρίζει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν στην 23η αγωνιστική της Super League με τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο να σφυρίζει στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει το σπουδαίο ματς με βοηθούς τους Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Αλεξέας (Μεσσηνίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στο Περιστέρι, ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με βοηθούς τον Πετρόπουλο και τον Καρσιώτη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τζοβάρας.

Τέλος την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία θα σφυρίξει ο Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τους Δημόπουλο και Κοντιζά.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 23η αγωνιστικής:

Σάββατο 24/2

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΛεβαδειακόςΔιαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χατζηνάκος (Δράμας)4ος Διαιτητής: Πουλήμας (Κέρκυρας)

17:15 Πανιώνιος-Αστέρας ΤρίποληςΔιαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)4ος Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

19:30 Παναθηναϊκός-ΛαμίαΔιαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Κοντιζάς (Πειραιά)4ος Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κυριακή 25/2

15:00 Ξάνθη-Απόλλων ΣμύρνηςΔιαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)4ος Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

17:15 Παναιτωλικός-ΚέρκυραΔιαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Σαμοϊλης (Αθηνών)4ος Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

17:15 ΑΕΛ-ΠλατανιάςΔιαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Χούσκογλου (Θράκης)4ος Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

19:30 ΠΑΟΚ-ΟλυμπιακόςΔιαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)4ος Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Δευτέρα 26/2

19:30 Ατρόμητος-ΑΕΚΔιαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)4ος Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments