Αθλητισμός

“Ντου” από παντού ο Γιαννακόπουλος – Μπερτομέου, Athens Alive και… Πασκουάλ

“Ντου” από παντού ο Γιαννακόπουλος – Μπερτομέου, Athens Alive και… Πασκουάλ
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το πρόσωπο των ημερών και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ξεκάθαρα το πρόσωπο των ημερών. Πάντα ψηλά στην επικαιρότητα, είτε έχει να κάνει με το μπάσκετ, είτε με το ποδόσφαιρο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και οι επενδύσεις που ετοιμάζει τον έχουν κάνει τον πιο δημοφιλή "πράσινο" παράγοντα.

Οι προτάσεις του για να πάρει την ΠΑΕ και η προσπάθειά του που συνεχίζεται κάνουν τον κόσμο αισιόδοξο πως θα υπάρξει επιτέλους μια πιο αισιόδοξη μέρα για την ομάδα. Ο Γιαννακόπουλος βρήκε τους πιο ισχυρούς συμπαίκτες που θα μπορούσε να φέρει και η κοινοπραξία "Athens Alive" ετοιμάζεται για τις καθοριστικές συναντήσεις της με την πλευρά της κυβέρνησης.

"Θέλω να πάρω τον Παναθηναϊκό και να τον σώσω" θα είναι το… νόημα του αυριανού ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα. Και από τη στιγμή που και η πλευρά της κυβέρνησης το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να… σκάσει ο Παναθηναϊκός στα δικά της χέρια, τότε δεν αποκλείεται η εβδομάδα που έρχεται να είναι ιστορική για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπερτομέου και ο… Πασκουάλ

Όμως ο Γιαννακόπουλος έχει πολλά… μέτωπα ανοιχτά και δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει το δίκιο του. Όπως στην περίπτωση του Τζόρντι Μπερτομέου. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ισπανού παράγοντα και το τέλος της… εκεχειρίας, ο Γιαννακόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση. Και πλέον τους έχει όλους με το μέρος του.

Ακόμα και τους πιο… δύσπιστους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ. Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ έχουν άριστη σχέση και ο ένας τρέφει τεράστια εκτίμηση στο πρόσωπο του άλλου. Γι’ αυτό και ο Καταλανός προπονητής άνοιξε… πυρ και ο ίδιος εναντίον του Μπερτομέου και στήριξε ανοιχτά τον άνθρωπο που τον έφερε στον Παναθηναϊκό.

Κάτι που χαροποίηση ιδιαίτερα τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος βλέπει πως δεν είναι μόνος του σ’ αυτή τη μάχη μέχρις… εσχάτων που δίνει με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments