Αθλητισμός

Αποκάλυψη Τζαβέλλα που τώρα μπορεί να σημαίνει πολλά: “Όταν ήμουν μικρός υποστήριζα τον…”! Λέτε;

Αποκάλυψη Τζαβέλλα που τώρα μπορεί να σημαίνει πολλά: “Όταν ήμουν μικρός υποστήριζα τον…”! Λέτε;
Μία δήλωση του ποδοσφαιριστή που ίσως σήμερα παίξει το ρόλο της...

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παραμένει στην επικαιρότητα, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και το όνομά του γράφεται ως υποψήφιο για τις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Θα είχε ένα ενδιαφέρον, λοιπόν, να θυμηθούμε τι είχε αποκαλύψει στο πρόσφατο παρελθόν ο Έλληνας στόπερ σχετικά με την ομάδα που αγαπούσε όταν ήταν πιτσιρικάς και, βέβαια, δεν ήταν ο Δικέφαλος του Βορρά!

Ήταν 13-10-2014 όταν ο διεθνής άσος “ανακρινόταν” από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσω Twitter και απαντούσε σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την καριέρα του και τη ζωή του. Όταν, λοιπόν, ένας φίλαθλος τον ρώτησε τι ομάδα υποστήριζε μικρός, ο παίκτης δε δίστασε να απαντήσει πως ήταν Παναθηναϊκός!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πήγαινε στο γήπεδο για να δει τους Πράσινους μαζί με τον πατέρα του, ξεκαθαρίζοντας, πάντως, ότι πλέον υποστηρίζει τον …ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλη την απάντησή του παρακάτω…

“Μικρός με τον πατέρα μου πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Όταν έγινα επαγγελματίας σταμάτησα να βλέπω τα πράγματα οπαδικά. Θυμάμαι για παράδειγμα η νίκη με την Κέρκυρα επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο νησί πόσο πολύ χαρούμενο με έκανε. Εννοείται πως υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και το λέω με την καρδιά μου. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα στη ζωή μου. Όνειρο μου ήταν να παίξω στην Εθνική Ελλάδας και το κατάφερα”.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, γράφεται ότι οι Πράσινοι θα ενδιαφέρονταν για τον Γιώργο Τζαβέλλα αν έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Και σίγουρα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η αγαπημένη του ομάδα όταν ήταν μικρός θα μπορούσε να παίξει ένα ρόλο στην απόφασή του για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, από τη στιγμή που υπάρχουν σκέψεις στο Τριφύλλι για την περίπτωσή του.

Εξάλλου, έμπειροι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνουν, με αφορμή τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Γιώργου Τζαβέλλα, ότι ο Έλληνας αμυντικός ήταν πιτσιρικάς οπαδός του Τριφυλλιού και μάλιστα οργανωμένος! 

Θυμίζουμε ακόμα ότι πριν ο Έλληνας άσος καταλήξει στον ΠΑΟΚ, φερόταν να είχε “κλείσει” στον Παναθηναϊκό, όταν ακουγόταν ότι στο Τριφύλλι θα έμπαιναν οι Σαουδάραβες επενδυτές. Δείτε το χαρακτηριστικο πρωτοσέλιδο της “Πράσινης”…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments