Ποιος είδε την Κοτιγιάρ και δεν φοβήθηκε! | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Σεπτεμβρίου 2016, 09:28

Η Μαριόν Κοτιγιάρ έξαλλη με τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν το τρίτο και μοιραίο πρόσωπο στο γάμο των Brandgelina, τα βάζει με τους δημοσιογράφους και τους απαντά: Τον πατέρα του παιδιού που περιμένω, τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια. 

Η ίδια με σχόλιό της στο Instagram αναφέρει: «Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες και στα οποία εμπλέκομαι. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά επειδή η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια. Πρώτον, πριν από πολλά χρόνια γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον, σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχείς που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Ειδικά για το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, η Κοτιγιάρ γράφει: «Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπραντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».

TAGS: