Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ΑΜΚ της Wind | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 09:27

Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ ύψους 25 εκατ. ευρώ της Wind Ελλάς, με την εισηγμένη να δηλώνει πως αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η εμπιστοσύνη των μετόχων στις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Wind, η επιτυχής ολοκλήρωση της ΑΜΚ, σε συνδυασμό με την πρόσφατη επιτυχή άντληση κεφαλαίων ύψους € 250 εκατ. μέσω ομολογιακού δανείου από τις διεθνείς αγορές, ενισχύει περαιτέρω την ρευστότητα της WIND και επισφραγίζει την απρόσκοπτη συνέχιση του επενδυτικού προγράμματος της πενταετίας 2017 – 2021 που εστιάζει σε δίκτυα νέας γενιάς στην κινητή (4G, 4G+) και σταθερή τηλεφωνία (VDSL, FTTx), αλλά και στην παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής, δήλωσε σχετικά: «Η ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και η στήριξη των μετόχων αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της WIND.

Μέσα σε ένα εύθραυστο οικονομικό περιβάλλον υλοποιούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το επενδυτικό μας πλάνο σε δίκτυα υπερ-υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες. Βασική μας προτεραιότητα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη αξία, όχι μόνο για τους εργαζόμενους και τους μετόχους μας, αλλά και για την χώρα».