Αθλητισμός

“Αρπάχτηκαν” Καλάθης – Σπανούλης – “Ραντεβού” την Κυριακή – Η φωτογραφία που τους “πρόδωσε” (pic)

“Αρπάχτηκαν” Καλάθης – Σπανούλης – “Ραντεβού” την Κυριακή – Η φωτογραφία που τους “πρόδωσε” (pic)
Ο έντονος διάλογος, τα ειρωνικά γελάκια και το... ραντεβού της Κυριακής.

Η φάση στο φινάλε του δεύτερου τελικού της Α1 χθες στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας, με το φάουλ του Παπαπέτρου στον Σίνγκλετον, σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού τραβούσαν τα μαλλιά τους για την απόφαση των διαιτητών, ενώ ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου τους είπαν πως είναι οι… υπαίτιοι που ο κόσμος ξεσπάει.

Ο Σπανούλης, μάλιστα, έπιασε κουβέντα με τον Καλάθη, κάτι που έδειξαν και οι κάμερες λίγα δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα. Οι δύο μεγάλοι σταρς τα έλεγαν σε ήρεμο ύφος, μιλώντας προφανώς για τη συγκεκριμένη φάση, αλλά όσο περισσότερο μιλούσαν, τόσο περισσότερο… εκνευρίζονταν.

Ήταν εμφανές αφού η κάμερα εστίασε πάνω τους και έδειξε την αλλαγή στο ύφος τους, τις αντιδράσεις του Καλάθη και το γέλιο του Σπανούλη που εκείνη τη στιγμή έμοιαζε με ειρωνικό.

Φυσικά, όλα αυτά ιδιαίτερα μεταξύ των δύο συγκεκριμένων παικτών, κρατούν μονάχα λίγα δευτερόλεπτα. Μετά το ματς οι δύο αστέρες του ελληνικού μπάσκετ δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα και έδωσαν… ραντεβού για την Κυριακή στο Game 3 των τελικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φάση που σήκωσε αντιδράσεις στο ΣΕΦ (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments