Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με τον Δώνη και δεν υπογράφει; – Άνθρωπος του Ραμαντάνι στην Ελλάδα

Τι συμβαίνει με τον Δώνη και δεν υπογράφει; – Άνθρωπος του Ραμαντάνι στην Ελλάδα
Γιατί δεν έχει ανακοινώσει τον Δώνη ο Παναθηναϊκός; Τι σχέση έχει η "μανατζερική" επίσκεψη;

Περνάνε οι μέρες και εκεί που ο Δώνης θα υπέγραφε στον Παναθηναϊκό Πέμπτη ή Παρασκευή, θα ξημερώσει Τρίτη και ακόμα δεν θα υπάρχει τίποτα επίσημο. Μάλιστα, η στήλη μαθαίνει πως ο Έλληνας προπονητής κάνει διακοπές σε νησί αυτές τις μέρες, περιμένοντας εξελίξεις. Οι οποίες καθυστερούν και… ανησυχούν.

Από τον Παναθηναϊκό τώρα αρχίζουν να το… γυρίζουν. “Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις”, λένε, προσθέτοντας και την πινελιά πως μέσα στο διήμερο θα έχουν όλα τελειώσει. Άρα πάμε για κοντά μια εβδομάδα από τη στιγμή που θα τελείωνε επίσημα. Προφανώς και κάτι υπάρχει στις διαπραγματεύσεις, που Παναθηναϊκός και Δώνης προσπαθούν να το λύσουν. Και προφανώς μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Όπως δεν είναι βέβαιο πως η έλευση ενός συνεργάτη του Φαλί Ραμαντάνι στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με το όλο θέμα. Ο άνθρωπος του μεγαλοατζέντη θα έρθει για να συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα. Γενικά για το “πρότζεκτ Παναθηναϊκός”. Και… ειδικά για μεταγραφικά θέματα, αλλά και για το θέμα προπονητή.

Όπως και να έχει, ο χρόνος περνάει, κοντεύουμε στα μέσα Ιουνίου και ο Παναθηναϊκός δεν έχει προπονητή. Κι όλα αυτά μόλις είκοσι μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, χωρίς να έχει… κουνηθεί στις μεταγραφές και με παίκτες του ρόστερ ακόμα να ψάχνονται. Κανείς δεν καταλαβαίνει την τακτική του Παναθηναϊκού, που μόνο απορίες προκαλεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίκτης του Ολυμπιακού στην εταιρεία του ανθρώπου του Παϊρότζ – Τρελό παρασκήνιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments