Αθλητισμός

Χαμός στον Ολυμπιακό με βασικό παίκτη και έκρηξη του κόσμου – “Χάναμε 10 πόντους και χασκογελούσε με τον Καλάθη”

Χαμός στον Ολυμπιακό με βασικό παίκτη και έκρηξη του κόσμου – “Χάναμε 10 πόντους και χασκογελούσε με τον Καλάθη”
Έκρηξη του κόσμου του Ολυμπιακού με την εικόνα της ομάδας στο ΟΑΚΑ και τη συμπεριφορά κάποιων παικτών.

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο Game 3 των τελικών της Α1 και ο κίνδυνος να μείνει χωρίς τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει φέρει μεγάλο αναβρασμό στις τάξεις των ερυθρολεύκων και του κόσμου τους. Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν τραγική, οι “ερυθρόλευκοι” πέταξαν στα σκουπίδια τη νίκη στο Game 1, χάνοντας δύο φορές σε τέσσερις μέρες από τον μεγάλο τους αντίπαλο και πλέον έχουν μπροστά τους δύο ματς… “do or die”.

Αυτό που ξένισε περισσότερο τον κόσμο, αν κρίνουμε και από τα σχόλια στα social media είναι η συμπεριφορά των παικτών. Το γεγονός ότι δεν πάλεψαν όσο έπρεπε, ότι δε μόχθησαν και ότι άφησαν τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει μια σχετικά άνετη νίκη.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πίσω στο σκορ με δέκα πόντους, η κάμερα έπιασε τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει άμυνα σε επαναφορά του Καλάθη. Εκείνη τη στιγμή οι δύο παίκτες κάτι έλεγαν, με τον Παπανικολάου να αρχίζει να γελάει. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ειπώθηκε μεταξύ τους, ωστόσο η σκηνή με τον Παπανικολάου να γελάει ήταν εκείνη που εξαγρίωσε αρκετό κόσμο.

“Χάναμε δέκα πόντους κι εκείνος χασκογελούσε με τον Καλάθη. Πρέπει να πάρει μέτρα η διοίκηση. Δεν μπορεί στον Παναθηναϊκό μετά από μια ήττα να πηγαίνει ο Δημήτρης στην προπόνηση και σε εμάς να μην ανοίγει μύτη ενώ είμαστε ένα βήμα πριν να χάσουμε το πρωτάθλημα”, ήταν κάποια από τα σχόλια που εμφανίστηκαν σε λογαριασμούς οπαδών του Ολυμπιακού. Και δεν είναι μόνο οι οπαδοί.

Αρκετοί ρεπόρτερς του Ολυμπιακού στα σχόλιά τους για το ματς δεν άφησαν τη συγκεκριμένη κίνηση να περάσει έτσι και τη συνδύασαν και με την άσχημη εικόνα που είχε ο Παπανικολάου, όπως και όλη η ομάδα του Ολυμπιακού χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα και αν η διοίκηση του Ολυμπιακού σκοπεύει να αντιδράσει προκειμένου να αφυπνίσει την ομάδα για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπανούλης: Δεν θέλω να μιλήσω για μπάσκετ, μόνο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments