Αθλητισμός

Η… φαρμακερή ατάκα του Νταμπίζα: “Μα καλά ποιος νομίζει ότι είναι; Ο Μπεργκ;”

Η… φαρμακερή ατάκα του Νταμπίζα: “Μα καλά ποιος νομίζει ότι είναι; Ο Μπεργκ;”
Ποιος εκνεύρισε τον Νίκο Νταμπίζα;

Μπόλικο παρασκήνιο πρέπει να κρύβεται πίσω από την υπόθεση του Ρόμπιν Λουντ και του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις που εν τέλει δεν προχώρησαν και έφεραν το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός κατηγορεί τον Φινλανδό μέσο πως δεν απάντησε καν στην τελευταία πρόταση που του κατατέθηκε, η οποία μάλιστα ξεπερνούσε κατά πολύ τον μέσο όρο των συμβολαίων των παικτών της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να του δείξει πως τον εκτιμά και πως τον θέλει πολύ στην ομάδα, ωστόσο ο Λουντ είχε πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει. Και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς γι’ αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που όλα αυτά τα χρόνια αποδείχτηκε πραγματικός επαγγελματίας.

Ο Νίκος Νταμπίζας, πάντως, φάνηκε εκνευρισμένος από τη στάση τόσο του ίδιου, όσο και του εκπροσώπου του. Και σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στον αθλητικό έντυπο Τύπο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ ακούγοντας τις απαιτήσεις ύψους 500.000 ευρώ του Λουντ, λέγοντας. “Μα καλά ποιος νομίζει ότι είναι και θέλει τόσα λεφτά; Ο Μπεργκ;”.

Στον Παναθηναϊκό, μάλιστα, εμφανίζονται βέβαιοι πως ο Λουντ έχει συμφωνήσει ήδη με την ΑΕΚ και πως απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments