Τεχνολογία

Smartphone ανθεκτικό στο πλύσιμο με νερό και σαπούνι (video)

Smartphone ανθεκτικό στο πλύσιμο με νερό και σαπούνι (video)
Προς το παρόν γνωρίζουμε πως το εν λόγω μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο 2017 αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

Το «rafre» πρόκειται για το δεύτερο αδιάβροχο τηλέφωνο σε σαπούνι και νερό που παρουσιάζει η Kyocera, μετά το «digno», προς το τέλος του 2015.

Αυτή τη φορά όμως, η συσκευή Android έχει σαν μπόνους και προστιθέμενη αντίσταση στο άφρισμα κοινών σαπουνιών σώματος, ώστε να μπορείτε να το πάρετε στο ντους μαζί σας, αν σας αρέσει να είναι το ίδιο καθαρό όπως και εσείς.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία το νέο rafre διαθέτει αντοχή σε ζεστό νερό και η οθόνη αφής του θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν τα χέρια του χρήστη είναι βρεγμένα ή αν φοράει γάντια. Επιπλέον, η νέα συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με μία ειδική εφαρμογή μαγειρέματος που θα επιτρέπει στους χρήστες να σερφάρουν μέσα στις συνταγές, να θέτουν σε λειτουργία χρονόμετρα και να απαντούν σε κλήσεις μέσω χειρονομιών, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την οθόνη. Αυτό θα επιτρέπει τη χρήση του smartphone ενώ τα χέρια των χρηστών μπορεί να είναι λερωμένα με υλικά για μαγείρεμα.

Προς το παρόν η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2017 μόνο στην Ιαπωνία και θα προσφέρεται σε τρία χρώματα: απαλό ροζ, λευκό και γαλάζιο. Η τιμή του δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Αναμένεται το λειτουργικό του να είναι το Android Nougat, να έχει μια πίσω κάμερα 13-megapixel και μια μπαταρία 3,000mAh.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments