Αθλητισμός

Τρελή πρωτοβουλία Ουζουνίδη μετά τον Ολυμπιακό: Μάζεψε όλους τους παίκτες του και τους ζήτησε να…

Τρελή πρωτοβουλία Ουζουνίδη μετά τον Ολυμπιακό: Μάζεψε όλους τους παίκτες του και τους ζήτησε να…
Δεν υπάρχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού! Τι έκανε με αφορμή τη μεγάλη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου και τι είπε στους ποδοσφαιριστές του;

​Είναι γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κερδίσει τα αποδυτήρια στον Παναθηναϊκό. Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να πάρει κοντά του τους παίκτες του Τριφυλλιού, κάτι που φαίνεται πλέον και στο γήπεδο, με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπου οι Πράσινοι απέδωσαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Όπως θα διαβάσατε χθες, ο Έλληνας τεχνικός φρόντισε να “φτιάξει” τους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι κόντρα στους Ερυθρόλευκους, λέγοντάς τους ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι, σε μία προφητική ομιλία που “άγγιξε” άπαντες στο Κορωπί.

“Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Το βλέπω από τον τρόπο που δουλεύετε και το πόσο πολύ το περιμένετε το ντέρμπι και δεν έχω καμία αμφιβολία. Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε την Κυριακή”, είπε, μέσα σε άλλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προς τους παίκτες του.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έκανε κάτι παρόμοιο και μετά το ντέρμπι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του για να τους μιλήσει ξανά. Μάλιστα, δεν ήταν καθόλου χαρούμενος, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά περισσότερο στεναχωρημένος(!), μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει από ποια ομάδα χάνει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα κι αυτό ήθελε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της νέας σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Τριφυλλιού ζήτησε από τους παίκτες του να …νευριάσουν και να τσαντισούν γιατί είδαν στο γήπεδο από τι παίκτες έχασαν τον τίτλο και τους είπε ότι αυτό πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους για να δώσουν τις …απαντήσεις τους του χρόνου.

Στην ουσία, ο Έλληνας τεχνικός επιχείρησε να “ταρακουνήσει” τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του και να τους δείξει ότι ο βασικός τους αντίπαλος δεν είναι ανώτερος από τους ίδιους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει, άλλωστε, ότι η φετινή σεζόν είναι στην ουσία χαμένη για τους Πράσινους, από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, και γι’ αυτό δουλεύει για το μέλλον.

Θέλει να …σκληραγωγήσει τους παίκτες τους και να φτιάξει από τώρα το “μέταλλο” του πρωταθλητή, προκειμένου να μπαίνουν στο γήπεδο με την ψυχολογία και τον αέρα της καλύτερης ομάδας.

Από τα πρώτα πράγματα που διαπίστωσε, άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ήταν ότι οι παίκτες δεν πίστευαν στους εαυτούς τους και στις δυνατότητές τους, ενώ πολλοί είχαν αποκτήσει νοοτροπία looser από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments