Διεθνή

“Θερμή” υποδοχή Μαδούρο, με πέτρες και λεμονόκουπες (vid)

“Θερμή” υποδοχή Μαδούρο, με πέτρες και λεμονόκουπες (vid)
Αγανακτισμένοι πολίτες διαμαρτύρονται για την πολιτική του.

“Βροχή” από αυγά, πέτρες και λεμονόκουπες δέχθηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στην πόλη Σαν Φέλιξ της επαρχίας Μπολίβαρ.

Την ώρα που ο Μαδούρο βρισκόταν σε ανοικτό αυτοκίνητο στους δρόμους της πόλης οι αγανακτισμένοι πολίτες άρχισαν να του πετούν αντικείμενα, με την κρατική τηλεόραση, που μετέδιδε ζωντανά την περιοδεία, να διακόπτει τη μετάδοση.

Στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ωστόσο, έχουν αναρτηθεί δεκάδες βίντεο στα οποία φαίνεται το αυτοκίνητο να δέχεται βροχή αντικειμένων, ενώ ο κ. Μαδούρο προσπαθεί να καθαρίσει το πρόσωπό του από αβγό το οποίο έχει δεχθεί.

Ο Μαδούρο φέρεται στη συνέχεια να φυγαδεύθηκε από το σημείο.

Ο επικεφαλής της Βενεζουέλας κατηγορείται από την αντιπολίτευση για δικτατορικές πρακτικές, καθώς πρόσφατα, με τη βοήθεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κατήργησε για λίγες ημέρες το ελεγχόμενο από την αντιπολίτευση κοινοβούλιο της χώρας, πριν ανακαλέσει την απόφασή του. 

Σε πολλές περιοχές της Βενεζουέλας χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν ζητώντας την παραίτηση του κ. Μαδούρο και τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών. Μέχρι στιγμής στα επεισόδια έχουν χάσει τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments