Οικονομία

Μιχαηλίδου: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν και ποιοι όχι αναδρομικά [vid]

Μιχαηλίδου: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν και ποιοι όχι αναδρομικά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//"Για τους ανθρώπους που δεν έχουν προσφύγει, σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε", σημείωσε η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

"Για τους ανθρώπους που δεν έχουν προσφύγει, σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε", σημείωσε η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

Αποκλειστικά και μόνο για όσους έχουν προσφύγει δικαστικά σχεδιάζει επί του παρόντος το Υπουργείο Εργασίας πληρωμές αναδρομικών για τις περικοπές στα δώρα των επικουρικών συντάξεων στο 11μηνο Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016 (εφόσον δικαιωθούν από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο), σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στο Open.

«Οποιαδήποτε απόφαση των δικαστηρίων, εμείς τη σεβόμαστε και όποια και να είναι αυτή, την ακολουθούμε», σημείωσε η κ. Μιχαηλίδου.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Για τους ανθρώπους που δεν έχουν προσφύγει, σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε

«Είναι μια απόφαση (σ.σ. η αναμενόμενη απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου για τα αναδρομικά των επικουρικών συντάξεων), την οποία θα σεβαστούμε, θα γίνουν οι πληρωμές και κοιτούμε τι γίνεται, πραγματικά το κοιτούμε, αλλά είναι μεγάλος ο αριθμός και για όλους όσους δεν έχουν προσφύγει», πρόσθεσε.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι «αρκετά δύσκολοι οι νέοι κανόνες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το πού αφήνουμε το δημοσιονομικό έλλειμμα κάθε χρόνο. Οπότε πάντα σκεφτόμαστε όλες τις δυνατές λύσεις. Αυτή τη στιγμή για τους ανθρώπους που δεν έχουν προσφύγει, σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε, δεν φαίνεται να υπάρχει η άμεση πληρωμή όλων όσων δεν έχουν προσφύγει στα δικαστήρια ακόμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments