Πολιτική

Καμπάνια της ΝΔ για τα νέα μέτρα (vids)

Καμπάνια της ΝΔ για τα νέα μέτρα (vids)
Όσα θα πληρώσουν συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες.

Διαδικτυακή καμπάνια ενόψει της ψηφοφορίας για τα μέτρα του συμπληρωματικού μνημονίου ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία.

nnn

nnn

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τέσσερα ξεχωριστά βίντεο αναφέρεται στις επιπτώσεις που θα έχουν τα νέα μέτρα σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες όπως τους συνταξιούχους και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

nnn

nnn

Τα σποτ της ΝΔ ξεκινούν με μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τη φράση “τι μέτρα συμφώνησε να ψηφίσει ο άνθρωπος που δεσμεύτηκε ότι δε θα φέρει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα” και καταλήγουν με ερώτηση “και έχουν το θράσος να μας καλούν να τα ψηφίσουμε;” και το σλόγκαν “όχι άλλη κοροϊδία”.

nnn

nnn

Για συνταξιούχους:

Σύμφωνα με τη ΝΔ, συνταξιούχος με 35 χρόνια προϋπηρεσία και 1.182 ευρώ σύνταξη το μήνα με τα νέα μέτρα θα χάσει 213 ευρώ το μήνα, δηλαδή 2.556 ευρώ το χρόνο. Συνυπολογίζοντας μάλιστα και τη μείωση του αφορολόγητου θα χάσει 3.206 ευρώ το χρόνο, δηλαδή περίπου 3 συντάξεις.

nnn

nnn

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με τη ΝΔ, ένας ελεύθερος επαγγελματίας με καθαρό φορολογητέο εισόδημα 12.000 ευρώ τώρα πληρώνει 2.365 ευρώ, ενώ με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, θα πληρώσει 3.240 ευρώ.

nnn

nnn

Για τους μισθωτούς:

Ένας μισθωτός με εισόδημα 750 ευρώ το μήνα, δηλαδή 8.636 ευρώ το χρόνο, που μέχρι σήμερα δεν πλήρωνε φόρο εισοδήματος με τα νέα μέτρα θα πληρώσει 650 ευρώ, δηλαδή σχεδόν ένα μισθό.

Για τους αγρότες:

Στο τέταρτο σποτ αναλύεται η περίπτωση αγρότη με εισόδημα 11.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο, που σήμερα πληρώνει 2.188 ευρώ το χρόνο ασφαλιστικές εισφορές. Με τα νέα μέτρα θα πληρώνει 3.521 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές. Δηλαδή, κάθε χρόνο θα πληρώνει 1.333 ευρώ περισσότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments