Αθλητισμός

Όταν ο Αναστόπουλος αμφισβητούσε τον Ομπράντοβιτς πριν ένα χρόνο

Όταν ο Αναστόπουλος αμφισβητούσε τον Ομπράντοβιτς πριν ένα χρόνο
Διαβάστε τι είχε δηλώσει ο Αναστό στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει κάνει κατά καιρούς πολλές δηλώσεις με τις οποίες ασχολούνται όλοι. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν θα μπορούσε να μην είχε αναφερθεί και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε φιλοξενηθεί πέρσι στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και απάντησε σε μία ερώτηση του δημοσιογράφου Τόλη Κοτζιά, σχετικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το γεγονός πως δεν τον αναγνωρίζει ως κορυφαίο προπονητή.

“Τα ‘χει πάρει όλα με παικταράδες. Για να δούμε στη Φενέρ θα το πάρει φέτος; Πέρσι πήγε ημιτελικά και χαιρέτησε νωρίς. Το έχει πάρει με την Μπανταλόνα. Κοιμήθηκε ο Θεός και το πήρε, δεν μπορούσε να πάει η Ρεάλ τότε και πήγε με τύχη η Μπανταλόνα. Για να δούμε με την Φενέρ θα το πάρει; Στον Παναθηναϊκό είχε Σπανούλη, Διαμαντίδη, Μπατίστ, Τσαρτσαρή. Παιχταράδες”, ήταν η απάντηση του Αναστόπουλου, ο οποίος αμφισβητούσε την υπεροχή του Ζοτς.

Τελικά ο Ομπράντοβιτς έδωσε την “απάντησή” του στον Αναστόπουλο, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης και με πέμπτη διαφορετική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments