Αθλητισμός

Το Μάντσεστερ γελάει ξανά: Η Γιουνάιτεντ πήρε το Europa League, 2-0 τον Άγιαξ (vids & pics)

Το Μάντσεστερ γελάει ξανά: Η Γιουνάιτεντ πήρε το Europa League, 2-0 τον Άγιαξ (vids & pics)
Με γκολ των Πογκμπά και Μιχιταριάν, η Μάνστεσερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 του Άγιαξ στον τελικό της Στοκχόλμης και κατέκτησε το Europa League. Στο Champions League της επόμενης σεζόν στέλνει τη Γιουνάιτεντ η κατάκτηση του τροπαίου.

Δύο μέρες μετά το σοκαριστικό και θλιβερό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, η πόλη χαμογελά ξανά. Όπως και ολόκληρη η Βρετανία. Αιτία, η ποδοσφαιρική ομάδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία χάρισε λίγη χαρά με την κατάκτηση του Europa League απέναντι στον Άγιαξ.

Η ομάδα του Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 χάρη σε γκολ του Πογκμπά στο 18′ και του Μιχιταριάν στο 48′ και εκτός από το τρόπαιο κέρδισε και μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους Ολλανδούς, οι οποίοι παρατάχθηκαν με τη νεότερη ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και αυτή η απειρία φαίνεται να στοίχει στον Άγιαξ, που επί της ουσίας δεν απείλησε σε καμιά περίπτωση τη Μάντσεστερ, η οποία ήταν κυνική και απολύτως αποτελεσματική, κλείνοντας με εξαιρετικό τρόπο τη σεζόν.

Δείτε τα γκολ που χάρισαν τον τίτλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το 1-0 από τον Πογκμπά:

Το 2-0 από τον Μιχιταριάν:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments