Γυναίκα

Τα γυαλιά ηλίου κάνουν τις γυναίκες πιο σέξι – Το λέει η επιστήμη (pics)

Τα γυαλιά ηλίου κάνουν τις γυναίκες πιο σέξι – Το λέει η επιστήμη (pics)
Προτείνουμε έξι σχέδια που εντυπωσιάζουν!

Οι γυναίκες αγαπούν τα γυαλιά. Άλλες προτιμούν έναν πολύ συγκεκριμένο σχέδιο που δεν το αλλάζουν με τίποτα και άλλες πειραματίζονται, αγαπώντας τις νέες τάσεις.

nnn

nnn

Σε όποια, όμως, κατηγορία και να ανήκετε, ένα είναι μόνο σίγουρο, οι γυναίκες είναι απίστευτα ακαταμάχητες, όταν φοράνε τα γυαλιά ηλίου τους. Και δεν είναι κάτι που βγάζουμε από το… κεφάλι μας, αλλά το λέει έρευνα.

nnn

nnn

Η Vanessa Brown, λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Nottingham Trent, πηγαίνοντας λίγο παρακάτω τον φάκελο «γυαλιά ηλίου», εξηγεί πως φακοί προσδίδουν συμμετρία στο πρόσωπό σας. Η συμμετρία είναι άκρως σημαντική, καθώς συνδέεται με την γενική αντίληψη περί του τι είναι αντικειμενικά όμορφο.

nnn

nnn

Όπως υποστηρίζει, τα γυαλιά ηλίου καλύπτουν ατέλειες γύρω από την περιοχή των ματιών, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται πιο λείο και το σχήμα του προσώπου, πιο σμιλευμένο (και εσάς πιο μυστηριώδη, προσθέτουμε εμείς).

nnn

nnn

Όπως φαίνεται, λοιπόν, τα γυαλιά μας κάνουν να δείχνουμε σέξι, οπότε σας προτείνουμε γυαλιά που θα αγαπήσετε και θα κάνουν τους άλλους να σας κοιτούν στα… μάτια.

nnn

nnn

Γυαλιά για όλα τα γούστα με μοναδικό σχεδιασμό.

nnn

nnnn

nnn

nnnn

nnn

nnn

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments