Διεθνή

Λονδίνο: Βίντεο ντοκουμέντο – Αστυνομικοί μπαίνουν σε μπαρ και λένε στους πελάτες να πέσουν κάτω

Λονδίνο: Βίντεο ντοκουμέντο – Αστυνομικοί μπαίνουν σε μπαρ και λένε στους πελάτες να πέσουν κάτω
Ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να μπαίνουν σε μπαρ και να ζητούν από κόσμο να πέσει στο έδαφος, αναζητώντας τους δράστες της επίθεσης στο Λονδίνο, ήρθε στη δημοσιότητα.

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε πριν λίγο στη δημοσιότητα. Αστυνομικοί μπαίνουν σε μπαρ στη γέφυρα του Λονδίνου και φωνάζουν στους πελάτες να πέσουν στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως η αστυνομία αντιμετωπίζει και ένα δεύτερο συμβάν στην αγορά Borrowgh ενώ το BBC μεταδίδει πως υπάρχει ανθρωποκυνηγητό για τρεις υπόπτους.

Σύμφωνα με το BBC, ένα λευκό βαν έπεσε πάνω στον κόσμο. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 15-20 πεζούς που παρασύρθηκαν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη London Bridge.

Η Χόλι Τζόουνς, ρεπόρτερ του BBC που βρισκόταν στη γέφυρα του Λονδίνου την ώρα του περιστατικού, δήλωσε ότι το λευκό βαν οδηγούσε ένας άνδρας και το αυτοκίνητο είχε ταχύτητα 50 μιλίων όταν έπεσε πάνω στους πεζούς.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι δέχονται τις πρώτες βοήθειες γιατί έχουν τραυματιστεί, αφού το αυτοκίνητο “καβάλησε” το πεζοδρόμιο και τους χτύπησε. Σύμφωνα με τη Τζόουνς, το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση από το κέντρο του Λονδίνου προς την ανατολική πλευρά της πόλης. Δήλωσε επίσης ότι είδε αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε πουκάμισο την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μαχαιρωθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments