Αθλητισμός

Ποιοι απουσίαζαν από τον γάμο του Σαρούνιας Γιασικεβίτσιους

Ποιοι απουσίαζαν από τον γάμο του Σαρούνιας Γιασικεβίτσιους
Ο γάμος του Σαρούνιας Γιασικεβίτσιους με την Άννα Δούκα, στη λίμνη της Βουλιαγμένης ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους, καθώς οι «λαμπεροί« προσκεκλημένοι ήταν πολλοί, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε μια πολύ... ηχηρή απουσία!

Στον γάμο του άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει ιδιαίτερο… δέσιμο και με το «τριφύλλι», αλλά και με την Ελλάδα, βρέθηκε υψηλοί προσκεκλημένοι, όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Νικ Καλάθης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης (αν και δεν βρισκόταν στην επική φωτογραφία όπου μεταξύ άλλων βρίσκονταν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Μάικ Μπατίστ), o Ντρου Νίκολας, ο Μάικ Μπατίστ, ο Άρβιντας Σαμπόνις και ο Εθύμης Ρεντζιάς, αλλά και ο γυμναστής του Παναθηναϊκού, Σάββας Αρώνης, μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, όμως, από τον… λαμπερό γάμο απουσίαζε η οικογένεια Γιαννακόπουλου! Τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρέθηκαν στη λίμνη της Βουλιαγμένος για τον γάμο του άλλοτε παίκτη του «τριφυλλιού» και νυν προπονητή της Ζαλγκίρις Κάουνας. 

Μάλιστα, ο «Σάρας« δεν είχε στείλει πρόσκληση σε κανέναν από την οικογένεια Γιαννακόπουλου. 

Παράλληλα, στους απόντες της βραδιάς ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος, όμως, βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του αυτή την περίοδο, στα νησιά του Αιγαίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments