Αθλητισμός

Ευρωμπάσκετ 2017 – Πέτερι Κόπονεν: “Επίθεση” από Έλληνες στον Φινλανδό λόγω ενός… αστείου (pics)

Ευρωμπάσκετ 2017 – Πέτερι Κόπονεν: “Επίθεση” από Έλληνες στον Φινλανδό λόγω ενός… αστείου (pics)
Ο Πέτερι Κόπονεν έκανε ένα αστείο στο Twitter με στιγμιότυπο απ' το χθεσινό Ελλάδα - Φινλανδία και αρκετοί Έλληνες μπήκαν στον τοίχο του γράφοντας του υποτιμητικά σχόλια.

Ο Πέτερι Κόπονεν θέλησε αν αστειευτεί και να αποθεώσει τον συμπαίκτη του, Λάουρι Μάρκανεν, ανεβάζοντας στο Twitter μια φωτογραφία απ’ το χθεσινό Ελλάδα – Φινλανδία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ευρωμπάσκετ 2017

Έβαλε τη φωτογραφία από το αντιαθλητικό φάουλ του Παππά και του Αντετοκούνμπο στον Μάρκανεν απ’ το χθεσινό ματς της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και έγραψε την εξής λεζάντα: "Πρώτα οι φίλαθλοι, τώρα και οι αθλητές θέλουν μια φανέλα του φίλου μου! Εντάξει, πως να τους κατηγορήσεις; Λάουρι Μάρκανεν θέλω κι εγώ μία φανέλα σου".

Τι το ‘ θελε να το κάνει; Ακολούθησε από κάτω ένας… χαμός από Έλληνες, οι οποίοι δεν κατάλαβαν προφανώς πως ο Κόπονεν αστειευόταν, με αποτέλεσμα να γράφουν κατά δεκάδες υποτιμητικά σχόλια, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τον Λουκάκου, λόγω του πανηγυρισμού του στο Καραϊσκάκη.

"Έχετε πολύ μικρή εθνική ομάδα για να μιλάτε για την Ελλάδα και να κάνετε πλάκα. Είσαι πολύ μικρός φίλε. Να σέβεσαι".

"Ένας Φινλανδός ειρωνεύεται την Ελλάδα που έχει δυο χρυσά μετάλλια και πολλά ακόμη, ειρωνεύεται τους Ελληνες παίκτες με τις 9 Ευρωλίγκες. Ντροπή!".

"Δεν μας γ…ς κι εσύ ρε π@π@ρ@ που μάθατε το μπάσκετ εν έτη 2017;".

"Ζηλεύεις επειδή δεν κυνήγησαν τη δική σου φανέλα".

"Όταν η Ελλάδα κέρδισε για πρώτη φορά το Ευρωμπάσκετ, οι Φινλανδοί δεν ήξεραν το χρώμα της μπάλας. Γι’ αυτό βούλωσε το στόμα σου και πήγαινε να χτίσεις ένα ιγκλού".

"Έχεις φάει τέτοια π… από τον Ολυμπιακό που δεν θα έπρεπε να μιλάς μπ….λο. Μου βγάζεις και γλώσα π@π@ρ@".

"Πρέπει να θυμάσαι ότι είσαι επαγγελματίας. Δεν είσαι; Ή μήπως δεν έχεις ξεχάσει τις ήττες από την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;".

"Πιστεύω πως στο ψάρεμα θα τα πηγαίνεις καλύτερα".

"Η Φινλανδία είναι ένα αστείο στο παγκόσμιο μπάσκετ. Κύριε, δεν το γνωρίζατε αυτό όταν δημοσιεύσατε αυτή τη φωτογραφία;".

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που έγραψαν στον τοίχο του Κόπονεν ορισμένοι Έλληνες φίλαθλοι (;). Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Κόπονεν και ορισμένα από τα σχόλια που ακολούθησαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments