Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά: Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή που είναι μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ [pics]

Σοφία Χαρμαντά: Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή που είναι μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ [pics]
Σοφία Χαρμαντά: Ο φακός την «τσάκωσε» σε τρυφερές στιγμές με τον σταρ του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ στην Κυανή Ακτή.

Ο «Λεωνίδας» επέστρεψε στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής Σοφίας Χαρμαντά έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα και όλοι ασχολούνται, όπως είναι αναμενόμενο, μαζί τους.

Ασχολείται με το μόντελινγκ

Η Σοφία Χαρμαντά είναι μια κοπέλα που σιγά σιγά έχει «ανοίξει τα φτερά της» και έχει πετάξει για μια μεγάλη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνεντεύξεις της, τα δυνατά σημεία της είναι τα χείλη και τα οπίσθιά της. Η όμορφη νεαρή που είχε περάσει στην ΑΣΟΕΕ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις με τις σωματικές της αναλογίες αλλά και με τον χαρακτήρα της.

Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, και βέβαια φωτογραφίσεις με σέξι εσώρουχα και μαγιό, καθώς διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ. Η ίδια «πέταξε» για το εξωτερικό για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρό της, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων, σύμφωνα με το athensgo.

Πρόκειται για μοντέλο με σημαντική πορεία στον χώρο, ενώ έχει εμφανιστεί ως guest σε εκπομπές, όπως «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste» και «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Επίσης, το όνομά της είχε απασχολήσει πολύ αναφορικά με τις ερωτικές της σχέσεις, πέραν του Τζέραρντ Μπάτλερ.

Οι φήμες για σχέση με τον Κώστα Κοκκινάκη

Για παράδειγμα, πριν από τρία χρόνια περίπου, ο Κώστας Κοκκινάκης κλήθηκε να απαντήσει και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση του με τη Σοφία Χαρμαντά. Τότε όλο και πιο έντονα ψιθύριζαν κάποιοι πως ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος έγινε αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μετά τη συμμετοχή του στο «Survivor», και η εντυπωσιακή καλλονή, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία στις πασαρέλες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, είναι ζευγάρι.

«Με τη Σοφία είμαστε φίλοι», δήλωσε τότε στη Realnews ο Κώστας Κοκκινάκης και δικαιολόγησε την κοινή τους εμφάνιση στο Νησί των Ιπποτών προσθέτοντας: «Στο κάλεσμα εκείνο δεν ήμουν μόνο με τη Σοφία. Ήμαστε μεγάλη παρέα». Εκείνο που θεωρείται σίγουρο, πάντως, είναι πως οι δύο τους περνούν πολύ καλά μαζί και γνωρίστηκαν το καλοκαίρι εκείνο, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επιστροφή του αθλητή από τον Άγιο Δομίνικο, όταν και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα.

Επίσης, το 2018 δημοσιεύματα την ήθελαν μαζί με τον Νίνο. Για πρώτη φορά τους είδαμε μαζί μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους όταν το μοντέλο πέρασε λίγες ημέρες στη Ρόδο μαζί με τον τραγουδιστή και ο φίλος τους, Τζον Καγιούλης ανέβασε στα stories του στο Instagram ένα βιντεάκι με το ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments