Διεθνή

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Δυναμική επιστροφή με νέο…λίφτινγκ (pics & vid)

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Δυναμική επιστροφή με νέο…λίφτινγκ (pics & vid)
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ετοιμάζει δυναμικό comeback και για τον λόγο αυτό προετοιμάζεται καταλλήλως πολιτικά αλλά και ...εμφανισιακά με το λίφτινγκ του αν μη τι άλλο, να κερδίζει τα βλέμματα.

Η δεξιά συμμαχία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει βάλει πλώρη για νίκη στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου χρόνου και ο πρώην καβαλιέρε, που έχει καταφύγει αρκετές φορές στο νυστέρι των πλαστικών χειρουργών, εμφανίστηκε την περασμένη Κυριακή σαν κέρινο ομοίωμα βγαλμένο από το μουσείο της Μαντάμ Τυσώ σε σειρά ομιλιών του στο κόμμα του καθώς και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση Rai.

Ούτε μια ρυτίδα δεν είχε στο πρόσωπό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, την ώρα που το χαμόγελό του ήταν παγωμένο διατυμπανίζοντας ότι θεωρεί τον εαυτό του ιδανικό υποψήφιο πρωθυπουργό των συντηρητικών.

Σε περίπτωση που δε, που αυτό δεν καταστεί εφικτό, ιδανική εναλλακτική για την πρωθυπουργία, θα μπορούσε να είναι ο 69χρονος απόστρατος στρατηγός των καραμπινιέρων Λεονάρντο Γκαλιτέλι, τον οποίο χαρακτήρισε «ένα από τα καλύτερα στελέχη της ηγεσίας του σώματος των καραμπινιέρων».

Λόγω της καταδίκης του ο Μπερλουσκόνι δεν μπορεί να εκλεγεί σε δημόσιο αξίωμα, αλλά έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στο μεταξύ, όμως αναζητεί εναλλακτικούς υποψηφίους σε περίπτωση που χάσει τη μάχη στο δικαστήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments