Lifestyle

Ολίβια Παλέρμο – Βαλεντίνο: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Ιόνιο

Ολίβια Παλέρμο – Βαλεντίνο: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Ιόνιο
Καλοκαιρινές διακοπές στο Ιόνιο έκανε η 33χρονη influencer και fashionista Ολίβια Παλέρμο, μαζί τους Τζιανκάρλο Τζιαμέτι και Βαλεντίνο.

Την Ελλάδα επέλεξε για τις φετινές της διακοπές η 33χρονη influencer και fashionista Ολίβια Παλέρμο η οποία μαζί με τον Τζιανκάρλο Τζιαμέτι και τον Βαλεντίνο απόλαυσαν τον ήλιο τη θάλασσα και το καλό μεσογειακό φαγητό.  Η influencer και fashionista η οποία ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Instagram δεχόταν βροχή τα likes και τα σχόλια για τα όμορφα τοπία της Ελλάδας.

Η Ολίβια Παλέρμο κάνει τις διακοπές της σε γιοτ μαζί με τον σύζυγό της, Γιοχάνς Χουέμπλ, αλλά και τους Τζιανκάρλο Τζιαμέτι και Βαλεντίνο του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας.

Πριν την εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός του Pagenews στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα η παρέα των διάσημων απόλαυσε τις διακοπές του και στη Σκιάθο αλλά και σε άλλα νησιά του Αιγαίου. Στις φωτογραφίες που πόσταρε στα social media εμφανιζόταν με διάφορα μαγιό, καφτάνια και καλοκαιρινά outfit, δίνοντας όπως ήταν αναμενόμενο, μαθήματα καλοκαιρινού στιλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments