Ελλάδα

Βασίλης Μπεσκένης: Δικαιώθηκε μετά θάνατον ο δημοσιογράφος – Η απάντηση του Πολάκη

Βασίλης Μπεσκένης: Δικαιώθηκε μετά θάνατον ο δημοσιογράφος – Η απάντηση του Πολάκη
Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία μόλις 43 ετών, τον Δεκέμβριο του 2017.

Δικαιώθηκε μετά θάνατον ο Βασίλης Μπεσκένης, καθώς καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, ένοχο για εξύβριση έκρινε το δικαστήριο τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και χρηματική αποζημίωση 18.000 ευρώ στην οικογένεια του εκλιπόντος δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε κατηγορήσει, από τη Βουλή, τον Βασίλη Μπεσκένη ότι είχε διοριστεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν αποχώρησε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας, όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η έρευνα απέδειξε ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και πως οι ισχυρισμοί του πρώην υπουργού ήταν ψευδείς.

Το δικαστήριο, όπως αναφέρει η απόφαση που δημοσιεύουν τα dikaiologitika.gr, αποφάσισε ότι κ. Πολάκης διαπόμπευε στη Βουλή αλλά και σε δημόσιες αναρτήσεις του στο facebook τον Βασίλη Μπεσκένη λέγοντας ψέματα, χωρίς μάλιστα κανένα αποδεικτικό στοιχείο γι’ αυτά που λέει.

Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία μόλις 43 ετών, τον Δεκέμβριο του 2017.

Η απάντηση του Πολάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο οποίος μετά την καταδίκη του για «ψευδείς ισχυρισμούς» που είχαν σκοπό «να προσβάλλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του» του δημοσιογράφου Βασίλη Μπσκένη, δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος δημοσιογράφου, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα εφεσιβάλλει την καταδικαστική απόφαση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη» υπευθύνου του Γραφειου τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ υγείας . Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του(οπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια) . Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο ! Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι…… Μονο αυτο ως απαντηση ,τα αλλα εκει που πρεπει ….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments