Οικονομία

Φορολοταρία 2019: Δείτε εάν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Φορολοταρία 2019: Δείτε εάν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την φορολοταρία 2019.

Φορολοταρία 2019: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φορολοταρία για το 2019, στην οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Θυμίζουμε, ότι η σημερινή (29/1/19) ισχύει για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου 2018.

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δε θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ

Για τα αποτελέσματα της κλήρωσης οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Φορολοταρία 2019: Πώς δίνονται τα χρήματα

Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments