Ελλάδα

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία – σοκ για τους σατανιστές (pics)

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία – σοκ για τους σατανιστές (pics)
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε σπίτι που είχε νοικιάσει στην Κεφαλονιά.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το ζευγάρι στην Κεφαλονιά αυτοκτόνησε στο πλαίσιο κάποιας σατανιστικής τελετής. Τόσο ο Γερμανός (περίπου 30 ετών), όσο και η Βουλγάρα (20 με 23 ετών), βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες δηλαδή πριν την αλλαγή του χρόνου, στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, μέσω γνωστής πλατφόρμας. 

Η Βουλγάρα είχε πεθάνει από αιμορραγία, ενώ ο Γερμανός φαίνεται ότι αφού έκοψε τις φλέβες του εν τέλει έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που εξέτασε τις σορούς ανέφερε μάλιστα ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια σημάδια, που δείχνουν ότι ο 30χρονος βοήθησε την 23χρονη να πεθάνει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και την οικογένεια της, από τις 8 Ιουνίου 2017, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Συγγενείς και φίλοι της, μάλιστα, αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

Η επιλογή να βάλουν τέλος στη ζωή τους το περασμένο Σάββατο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Επέλεξαν την 30η Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου δηλαδή και λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην Κεφαλονιά

Οι κάτοικοι στο χωριό Βλαχάτα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως το ζευγάρι αυτό ήρθε στο νησί τους για να πεθάνει. Η έγκυος ιδιοκτήτρια του σπιτιού μέσα στο οποίο βρήκε νεκρούς τον 30χρονο Γερμανό και την 23χρονη Βουλγάρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

Οι εικόνες που αντίκρισε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της, αφού όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να δει αν το ζευγάρι που είχε κλείσει το σπίτι μέσω της πλατφόρμας Airbnb είχε φύγει, όπως ήταν συμφωνημένο, αντίκρισε στον καναπέ την κοπέλα σκεπασμένη με μια κουβέρτα, ενώ δίπλα της ήταν πετσέτες με αίματα.

Οι πατημασιές από αίμα την οδήγησαν στο μπάνιο του σπιτιού και εκεί σε μια λίμνη αίματος μέσα στην μπανιέρα αντίκρισε σε εμβρυική στάση τον άνδρα νεκρό. Ένα κουζινομάχαιρο ήταν καρφωμένο στην καρδιά του. 

Δείτε φωτογραφίες από το Facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments