Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την άλλη στιγμή

Πάνος Καμμένος: Όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την άλλη στιγμή
Ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί άπαντες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έστειλε αυστηρή προειδοποίηση προς άπαντες όσους αμφισβητήσουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, σε ομιλία του κατά τον εορτασμό της 60ης επετείου από την ίδρυση της σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών, στο Σκαραμαγκά.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, εν ενεργεία και βετεράνους βατραχανθρώπους, ο υπουργός σχολίασε: «Η παρουσία όλων εσάς που ήρθατε από τα άκρα της Ελλάδας, από τα νησιά μας, από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον, γιατί όσο υπάρχουν οι Έλληνες βατραχάνθρωποι δεν θα τολμήσει κανείς ποτέ να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Οι κανόνες εμπλοκής είναι απελευθερωμένοι και ξέρουν καλά, ότι όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την επόμενη στιγμή. Δεν παίρνει πλέον ο άνεμος τις σημαίες, τις σημαίες τις υποστέλουμε μόνο εμείς για να τις αντικαταστήσουμε όταν φθαρούν».

«Όλοι μας αντλούμε δύναμη από το παράδειγμά σας, από τον τρόπο που εκτελείτε το καθήκον σας, μαθαίνουμε πώς είναι να προσφέρεις στην πατρίδα και στο έθνος. Θέλω να ξέρετε ότι η αποτελεσματικότητα των ενόπλων δυνάμεων – και εν προκειμένω των βατραχανθρώπων – σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, αποτελεί μήνυμα προς όλους, τόσο προς τους συμμάχους και εταίρους μας που έχουν επιλέξει η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων να γίνεται εδώ στην Ελλάδα, στην Κρήτη, στο ΚΕΝΑΠ, όπως επίσης και στους αντιπάλους μας. Ένα μήνυμα αξιοπιστίας, σταθερότητας, αλλά κυρίως ένα μήνυμα αποτροπής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments