Ελλάδα

Έλληνες στρατιωτικοί: Άλλου ζήτησαν μετάθεση και αλλού τους πήγαν

Έλληνες στρατιωτικοί: Άλλου ζήτησαν μετάθεση και αλλού τους πήγαν
Οι Έλληνες στρατιωτικοί ήθελαν να πάρουν μετάθεση στο εξωτερικό.

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, βρίσκονται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί μετά την απελευθέρωση τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης, όπου και παρέμεναν για σχεδόν μισό χρόνο.

Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, ετοιμάζονται να πάρουν μετάθεση, αλλά όχι εκεί που επιθυμούσα. Δύο τους θα μεταβούν στο στρατόπεδο του Λαγού Διδυμοτείχου σε Μονάδα Μηχανικού.

Σύμφωνα με το evros-news, οι δύο στρατιωτικοί, είχαν ζητήσει να μετατεθούν στο εξωτερικό, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Μητρετώδης και Κούκλατζης θα παραμείνουν εντός συνόρων καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και η ΕΔΕ για τη σύλληψή τους.

  • Που ήθελαν να πάνε

Η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Άγγελος Μητρετώδης ζήτησε να μετατεθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να παραμείνει εκεί για λίγους μήνες και να εκπαιδευτεί σε «ειδικό σχολείο». Ο στρατιωτικός πριν συλληφθεί στα τουρκικά σύνορα, είχε προσπαθήσει να το πετύχει, αλλά ήρθε δεύτερος στην σχετική διαδικασία και έχασε την συγκεκριμένη μετάθεση.

Από την πλευρά του ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης ζήτησε να πάει στην Κύπρο, αλλά ούτε και το δικό του αίτημα έγινε αποδεκτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments