Ελλάδα

Ωρωπός: «Αναγκάστηκαν να την πλύνουν» υποστηρίζει ο δικηγόρος των διασωστών

Ωρωπός: «Αναγκάστηκαν να την πλύνουν» υποστηρίζει ο δικηγόρος των διασωστών
Σοκαριστικές αποκαλύψεις & ντοκουμέντο από το σπίτι της 70χρονης, που πλύθηκε σε πυλωτή με λάστιχο από νοσηλευτές στον Ωρωπό

Τη νομική οδό έχει πάρει η υπόθεση της ηλικιωμένης στον Ωρωπό, η οποία καταβρέχτηκε με λάστιχο στην πυλωτή της πολυκατοικίας της από διασώστες του δημοτικού ασθενοφόρου.Οι σκληρές κι απάνθρωπες εικόνες έλαβαν χώρα στις 28 Φεβρουαρίου, όταν μετά από καταγγελίες κατοίκων το ασθενοφόρο έφτασε στην πολυκατοικία στον Ωρωπό για να παραλάβει μια 70χρονη γυναίκα που λόγω των ψυχικών της προβλημάτων ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου βρήκε τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση. Επρεπε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Επέλεξαν όμως πρώτα να την πλύνουν, όχι στο διαμέρισμα της, αλλά γυμνή στην πυλωτή και μάλιστα με πιεστικό λάστιχο. Η σοκαριστική φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο υπουργός Υγείας έθεσε αμέσως σε αργία τον έναν από τους δύο νοσηλευτές, που εργάζεται παράλληλα στο Δαφνί.

Η συνήγορός τους πάντως, μιλώντας στο MEGA, υποστηρίζει πως η γυναίκα βρέθηκε μέσα σε ακαθαρσίες και ότι το πλήρωμα του ιδιωτικού ασθενοφόρου δεν είχε άλλη λύση για να μπορέσει να την βοηθήσει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το αδίκημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδυνάμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments