Πολιτισμός

O Monsieur Minimal κι ο Δάκης στο Tiki bar Athens

O Monsieur Minimal κι ο Δάκης στο Tiki bar Athens
Erotica βραδιές με Δάκη & Monsieur Minimal στο Tiki bar Athens για τέσσερις ανοιξιάτικες Πέμπτες.

Tο Tiki Bar Athens και η Mo.Mi. records παρουσιάζουν τον Δάκη και τον Monsieur Minimal, μαζί με την μπάντα του, ζωντανά και για τέσσερις Erotica ανοιξιάτικες Πέμπτες (19, 26 Απριλίου και 3, 10 Μαΐου).

Ο Monsieur Minimal κι ο Δάκης συναντιούνται επί σκηνής και για πρώτη φορά θα μας παρουσιάσουν μια ρομαντική μουσική παράσταση που παντρεύει την παλιά με την νέα POP.

Με σημείο αναφοράς την δική τους μεγάλη Στιγμή μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ Εrotica, μας καλούν στο εξωτικό Tiki bar (Φαλήρου 15 – Μακρυγιάννη πίσω από το μουσείο της Ακρόπολης) για 4 ανοιξιάτικες και Erotica βραδιες.

Πέμπτες 19, 26 Απριλίου και 3, 10 Μαΐου.Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00Το live ξεκινάει αυστηρά στις : 22:00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:• Προπώληση: 10€ (με μπύρα)• Ταμείο: 10€ (με μπύρα )

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:• Τηλεφωνικά στο 2109236908• Tiki Bar• Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/

Χορηγός ΕπικοινωνίαςPepper 96.6

Monsieur Minimal band και ΔάκηςΔάκης : ΦωνητικάMonsieur Minimal : Φωνητικά – κιθάραEliot : ΠλήκτραΚοπουλ : ΤύμπαναΒέλις : ΜπάσοΣωτήρης Πέπελας : ΤρομπέταΓιάννης Παπαϊωάννου : Ηχοληψία.

To Εrotica κυκλοφορεί σε Βινύλιο, Cd και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Mo.Mi. Records σε διανομή της Feelgood Records.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ εδώ στο Youtube και στο Spotify.Παραγγείλτε το Βινύλιο και το cd του Erotica απο το site της Mo.Mi. Records εδώΚατεβάστε το εδώ στο iTunesΑγοράστε το εδώ απο το Bandcamp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δώρος Δημοσθένους – Λένα Κιτσοπούλου Bang Bang #2 στο Passport Κεραμεικός UpstairsΟ Ψαραντώνης στο Γυάλινο Μουσικό ΘέατροΟ μαγικός αυλός: 300 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμήΟι Σαολίν έρχονται στο γήπεδο Tae Kwon Do

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments