Ελλάδα

Κρίσιμη η κατάσταση του επιχειρηματία – Πώς πάλεψε με τους ληστές (vid&pics)

Κρίσιμη η κατάσταση του επιχειρηματία – Πώς πάλεψε με τους ληστές (vid&pics)
Οι σφαίρες έπληξαν ζωτικά όργανα του 52χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σοβαρότατα τραύματα στον πνεύμονα και το ήπαρ προκάλεσαν οι σφαίρες των κακοποιών στον 52χρονο από την Κηφισιά. Οι δυο κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι την ώρα που ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του κοιμόταν. Οι δράστες δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν δυο φορές σχεδόν εξ επαφής. Ο 52χρονος έχασε πολύ αίμα.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σε μια νεότερη ενημέρωση επέμεινε ότι η κατάσταση του 52χρονου είναι «πολύ κρίσιμη».

«Έχει χάσει πάρα πολύ αίμα και έχει τραυματισμό πολλαπλών οργάνων» είπε η κυρία Άννα Μάινα διευκρινίζοντας ότι ο 52χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από τις 5:30 τα ξημερώματα οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να γίνει ανάταξη γιατί είχε χάσει πολύ αίμα και είχαν βληθεί ζωτικά όργανα» πρόσθεσε η κυρία Μάινα.

Σύμφωνα με την ίδια οι τραυματισμοί που έχει υποστεί είναι και στον μηρό και τον κορμό ενώ έχει θλαστικά τραύματα και στο κεφάλι από το αντικείμενο με το οποίο τον χτύπησαν οι ληστές.

Έδωσε μάχη με τους ληστές μέσα στην κρεβατοκάμαρα

Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οδού Κηφισού στην κάτω Κηφισιά τα ξημερώματα πιθανότατα παραβιάζοντας κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους. Ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.

Ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο ληστές ο οποίος τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι. Την ώρα της συμπλοκής ο συνεργός σήκωσε το δικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο επιχειρηματία στην πλάτη. Μετά από αυτό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Οι περίοικοι μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καλό οικογενειάρχη και γείτονα και εύχονται όλα να πάνε καλά. Τα νέα από το νοσοκομείο Γεννηματάς όπου μεταφέρθηκε κάνουν λόγο για μια δύσκολη επέμβαση, καθώς ο 52χρονος έχει δεχθεί δύο σφαίρες.

Φωτογραφίες από το σπίτι του επιχειρηματία μετά τη ληστεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Λήστεψαν 59χρονο και εκείνος έπαθε ανακοπή

Σέρρες: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένος στο σπίτι του

Είχε ρημάξει τα ποδήλατα από τις εισόδους πολυκατοικιώνΥποσχέθηκαν σε ηλικιωμένη να της φτιάξουν ξωκλήσι και της έκλεψαν 30.000 ευρώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments