Αυτοδιοίκηση

Δήμοι Μεσσηνίας: Επιστρέφουν στην εργασία τους οι συμβασιούχοι

Δήμοι Μεσσηνίας: Επιστρέφουν στην εργασία τους οι συμβασιούχοι
Το δικαστήριο τη Δευτέρα έκανε δεκτή την έκδοση προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι 18 συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης και οι 24 συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας.

Eπιστρέφουν από σήμερα Τρίτη στην εργασία τους, οι συμβασιούχοι καθαριότητας των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης, τουλάχιστον μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στις 24 Απριλίου και πιθανότατα έως την έκδοσή τους έπειτα από μερικούς μήνες.

Το δικαστήριο τη Δευτέρα έκανε δεκτή την έκδοση προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι 18 συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης και οι 24 συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας. Αίτηση προσωρινής διαταγής είχε κατατεθεί και για τους τρεις συμβασιούχους εργαζομένους του Δήμου Οιχαλίας.

Πρώτη χθες ενώπιον της προέδρου Πρωτοδικών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Θάρρος» συζητήθηκε η προσωρινή διαταγή του Δήμου Μεσσήνης. Ο ένας εκ των συνηγόρων των συμβασιούχων του Δήμου Μεσσήνης, Άγγελος Βλαχονικολός, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια συζήτησης της προσωρινής διαταγής ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης κ. Γεωργακόπουλος επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος έχει ανάγκη το συγκεκριμένο προσωπικό. Επίσης, είπε ότι από τους 18 συμβασιούχους, μόνο οι τρεις περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ. Κατά συνέπεια, οι 6 μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου δεν μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες στον τομέα καθαριότητας του Δήμου, ιδιαίτερα μάλιστα την εβδομάδα που έρχεται, οπότε αυτές θα αυξηθούν λόγω της διεξαγωγής του Αρχαίου Φεστιβάλ Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη.

Να σημειωθεί ότι με τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ υπάρχει το πρόβλημα ότι όσοι δε δεχθούν την πρόσληψή τους, δεν αναπληρώνονται, καθώς δεν υπάρχει επιλαχούσα σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Ένεση" 12,5 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Βορείου ΑιγαίουΣυνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την επαρχία Ανχούι της ΚίναςΣερβικό τουριστικό ενδιαφέρον για το Δήμο Ιστιαίας – ΑιδηψούΡόδος: Δρομολογείται το Κολυμβητήριο Ιαλυσού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments