Διεθνή

Ο Σουλτάνος και ο Τσάρος (pics&vids)

Ο Σουλτάνος και ο Τσάρος (pics&vids)
Με τιμές αυτοκράτορα υποδέχτηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον Ρώσο ομόλογό του, Βλάντιμιρ Πούτιν στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχτηκε τον Ρώσο ομόλογό του Βλάντιμιρ Πούτιν σήμερα στην Άγκυρα, μία επίσκεψη που πραγματοποιείται εν μέσω κρίσης και διπλωματικών εντάσεων.

Η επίσκεψη του Βλάντιμιρ Πούτιν έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με τους δύο προέδρους να έχουν ήδη εγκαινιάσει την κατασκευή του πυρηνικού σταθμού, στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί από σήμερα.

Ο Πούτιν πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψή του στο εξωτερικό μετά την επανεκλογή του στις 18 Μαρτίου για μια τέταρτη προεδρική θητεία. Έφθασε στην Άγκυρα γύρω στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν απ’ ευθείας τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Αύριο Τετάρτη ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί θα φθάσει επίσης στην Άγκυρα για να πραγματοποιήσει με τους δύο ομολόγους του τριμερή σύνοδο κορυφής αφιερωμένη στη Συρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρκία – ΕΕ: Στον "αέρα" η συμφωνία για το προσφυγικό

Times: Γιατί ο Ερντογάν προκαλεί όλο τον κόσμοΚάμερα σε κράνος μοτοσικλετιστή καταγράφει ένα σοκαριστικό τροχαίο (vid)Την έκδοση του Πουτζδεμόν στην Ισπανία προτείνουν οι γερμανικές αρχές

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments