Πολιτική

Ο Γιώργος Καμίνης για τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο Γιώργος Καμίνης για τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Ο Γιώργος Καμίνης τόνισε ότι οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση μπορούν να αποτελέσουν βάση της συναίνεσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης σε δήλωσή του για την αναθεώρηση του Συντάγματος επικρίνει και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για τη στάση τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης αναφέρει ότι «τo "ή εμείς ή αυτοί" αποτέλεσε βασικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ που αποδείχθηκε ολέθριο για τη χώρα. Σήμερα ακούμε από τη Νέα Δημοκρατία να προτείνει μια συνταγματική αναθεώρηση που υπακούει στη λογική του "ή όλα ή τίποτα".

Σε μια περίοδο, όπου η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά, η αδιαλλαξία και ο μαξιμαλισμός, σε πολιτικό ή συνταγματικό επίπεδο, βαθαίνουν τον διχασμό, κλονίζοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής να καταθέσει συγκεκριμένες και ευρείας αποδοχής προτάσεις για μια συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποτελέσει τη βάση της συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων για αλλαγές στο Σύνταγμα, που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος. «Για να επανέλθει επιτέλους η πολιτική στο προσκήνιο", υπογραμμίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Δήμος Αθηναίων απομάκρυνε εκατοντάδες περίπτεραΑπό Μ.Τετάρτη η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας επιστρέφει πινακίδεςΑιχμές Βενιζέλου για τη τακτική της Γεννηματά για τη συνταγματική αναθεώρησηΘερμή υποδοχή Τσίπρα στις προτάσεις Γεννηματά για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments