Lifestyle

«Φόρεμα εκδίκησης»: Οι 10 διάσημες καλύτερες στιγμές όλων των εποχών

«Φόρεμα εκδίκησης»: Οι 10 διάσημες καλύτερες στιγμές όλων των εποχών

Πηγή Φωτογραφίας: pagenews - Insider

«Φόρεμα εκδίκησης»: Οι 10 διάσημες καλύτερες στιγμές όλων των εποχών

Η φράση «η κόλαση δεν έχει οργή όπως μια γυναίκα περιφρονημένη» εμπνεύστηκε από ένα θεατρικό έργο του 1697 με τίτλο The Mourning Bridge. 

Και είτε δείχνουν σε έναν πρώην τι τους λείπει είτε επιδεικνύουν μια νέα αυτοκυριαρχία, οι διασημότητες χρησιμοποιούν εδώ και καιρό τα ρούχα τους για να μεταδώσουν το εκδικητικό μήνυμα σε αυτούς που τις αδίκησαν.

1. Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε περίφημα ένα μαύρο μίνι φόρεμα Christina Stambolian το ίδιο βράδυ που ο βασιλιάς Κάρολος ομολόγησε ότι ήταν άπιστος σε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ το 1992.

Σε ένα άρθρο της Vogue το 1997, η στενή φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Άννα Χάρβεϊ, αποκάλυψε ότι αρχικά φοβόταν ότι το μίνι μαύρο φόρεμα ήταν «πολύ τολμηρό» και σχεδίαζε να φορέσει ένα σχέδιο Valentino στην εκδήλωση.

Όμως, αφού έμαθε για το ντοκιμαντέρ του πρώην συζύγου της, η Νταϊάνα ήθελε να «μοιάσει με ένα εκατομμύριο δολάρια» τη δύσκολη βραδιά.

2. Μαράια Κάρεϊ

Όταν η Mariah Carey ξεκίνησε για πρώτη φορά την καριέρα της, τα σύνολά της – ενώ ήταν ακόμα σικάτα – ήταν πιο σεμνά από αυτά που θα έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές σήμερα.

Η Mariah παντρεύτηκε τον Tommy Mottola, όταν ήταν μόλις 23 ετών και εκείνος 20 χρόνια μεγαλύτερός της. Πριν από το γάμο τους ήταν ήδη ένα ανερχόμενο αστέρι με την επιτυχία του ντεμπούτου ομώνυμου άλμπουμ της. 

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1993 έως το 1998, αφού την ανακάλυψε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ως τότε επικεφαλής της Columbia Records. 

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η καριέρα της εκτοξεύτηκε στα ύψη, με την επιτυχία των επιτυχημένων τραγουδιών της Hero, Fantasy, All I Want For Christmas Is You, και Always Be My Baby, μεταξύ άλλων, ωστόσο η Μαράια τον έχει χαρακτηρίσει ως απολύτως ελεγχόμενο. 

Η εξέλιξη του στυλ ξεκίνησε αφού χώρισαν. Το κοινό έμεινε έκπληκτο όταν, μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η σταρ καμάρωνε τα πόδια της και τονισμένο μεσοδιάστημα σε ένα αποπνικτικό κομμάτι στα MTV Video Music Awards του 1997.

Αν και ο σχεδιαστής του εντυπωσιακού συνόλου δεν είναι γνωστός, η σχισμή προς τους μηρούς του εμβληματικού ντυσίματος και το κομψό crop top με τιράντες μένουν στη μνήμη μας μέχρι σήμερα.

3. Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Η Elizabeth Hurley είχε το μερίδιο της σε εμβληματικές στιγμές ντυσίματος – αλλά η εμφάνισή της στο Pacific Design Center του West Hollywood το 2000 – μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Hugh Grant, είναι μια πραγματικά τιμητική αναφορά στο ντύσιμο εκδίκησης.

Η 57χρονη Αγγλίδα ηθοποιός έβγαινε με τον διάσημο ηθοποιό για 13 χρόνια και παρόλο που ο χωρισμός τους αναφέρθηκε ότι ήταν φιλικός, το φόρεμα έκανε τη δουλειά να του δείξει τι ακριβώς θα του έλειπε.

Οι καμπύλες της διαγράφονταν μέσα από το αποκαλυπτικό σαμπανιζέ μεταξωτό φόρεμα που έδενε στον λαιμό αστραφτερά διακοσμημένο. Ωστόσο, φαίνεται ότι, ακόμη και χρόνια μετά, οι διάσημοι πρώην εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις.

4. Κάιλι Τζένερ

Τα στιγμιότυπα ήρθαν μετά από καταγγελίες ότι ο σύντροφός της Τράβις Σκοτ ​​- με τον οποίο η σταρ του ριάλιτι έχει δύο παιδιά – την απάτησε με μια πρώην φίλη της.

Δεν είναι σπάνιο για τις αδερφές Kardashian-Jenner να ποζάρουν στο Instagram – αλλά τον Οκτώβριο η Kylie προκάλεσε φρενίτιδα στα social media όταν δημοσίευσε καυτά στιγμιότυπα φορώντας ένα κορμάκι από δερματίνη.

Έχοντας ένα λάγνο βλέμμα, οι λεζάντες μιας από τις αναρτήσεις έγραφαν αναιδώς «στα όνειρά σου», παρακινώντας πολλούς να το συνδέσουν με τις σκανδαλώδεις φήμες. 

5. Κέιτι Χολμς

Η Katie Holmes είχε το μερίδιο της απίστευτης εμφάνισης – αλλά το σύνολο πλεκτών της για το 2019 απέδειξε άψογα την ουσία ενός εκδικητικού «φορέματος» – καθώς φαίνεται άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. 

Η ζακέτα και το bralette – ήταν ένα από τα πρώτα looks της σταρ εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού της με τον Jamie Foxx.

Περιττό να πούμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν εμμονή με το χαλαρό glam, το οποίο ήταν τόσο σοφιστικέ όσο και σέξι.

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar , οι αναζητήσεις για τη μάρκα αυξήθηκαν κατά 217% μετά το ντεμπούτο της Katie.

Η σταρ του Dawson’s Creek έδειχνε απολαυστικά χαλαρή καθώς απολάμβανε τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη Νέα Υόρκη.

6.Τέιλορ Σουίφτ

Η κορυφαία τραγουδίστρια,  ντυμένη με ένα εντυπωσιακά ασημί φόρεμα, που θύμιζε παράξενα το φόρεμα που φορούσε 13 χρόνια νωρίτερα

Η 19χρονη τότε Taylor ήταν στα MTV Video Music Awards το 2009, λαμβάνοντας το βραβείο καλύτερου γυναικείου βίντεο για το You Belong with Me

Η Taylor Swift είναι γνωστή για τους ύμνους της για εκδίκηση – ειδικά μετά τις πρόσφατες επιτυχίες της Karma και Vigilante Sh*t.

Και δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν να μάθει ότι η γκαρνταρόμπα της δεν είναι διαφορετική.

Ξαφνικά, στη μέση της ομιλίας της, ο Kanye πήδηξε στη σκηνή, άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια της και φώναξε: «Ε, Taylor, είμαι πολύ χαρούμενος για σένα και θα σε αφήσω να τελειώσεις, αλλά η Beyoncé είχε ένα από τα τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών. Ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών!’

Σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την ένταση, η Beyoncé κάλεσε αργότερα την Taylor στη σκηνή όταν κέρδισε το βίντεο της χρονιάς για τις ανύπαντρες κυρίες (Put a Ring on It) και επέτρεψε στο αστέρι της κάντρι μουσικής να βρεθεί στο προσκήνιο. 

Το φόρεμα της Taylor τότε αντικατόπτριζε την πιο τολμηρή, πειραματική εμφάνιση της σταρ για το 2022…με τα βραβεία να πέφτουν βροχή…

7. BEYONCE

Κανείς δεν είναι άγριος όπως η Beyoncé – και η εμβληματική καλλιτέχνιδα απέδειξε αυτό και πολλά άλλα, όταν κυκλοφόρησε το Lemonade το 2016, το οποίο κέρδισε αμέτρητες διακρίσεις.

Το άλμπουμ εξερεύνησε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων φαινομενικών αναφορών στον γάμο της με τον ράπερ Jay-Z.

Ένα από τα τραγούδια, το Hold Up, τράβηξε την προσοχή συγκεκριμένα – όχι μόνο λόγω των στίχων του αλλά και λόγω του ηλεκτρισμένου μουσικού του βίντεο – στο οποίο η σταρ φοράει ένα εκπληκτικό μουσταρδί φόρεμα, και κρατάει ένα ρόπαλο.

Ενώ το Sorry ήταν το τραγούδι που σύστησε στον κόσμο την Becky With The Good Hair, το Hold Up ήταν το τραγούδι που είδαν την τραγουδίστρια να εξαπολύει την οργή της, βγάζοντάς την σε μερικά άτυχα αυτοκίνητα, σε μία πολύ αληθοφανή έκρηξη…οργής.

8. Μπέλλα Χαντίντ

Η Bella Hadid έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala του 2017 με ένα αστραφτερό catsuit – και πολύ λίγα άλλα.

Και το μοντέλο πιθανότατα είχε στο μυαλό της ότι ο επί δύο χρόνια πρώην φίλος της, The Weeknd, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση με τη νέα του τότε σύντροφο, Selena Gomez.

Η σταρ, ήταν αναμφίβολα αποφασισμένος να κάνει ένα φαντασμαγορικό σόου θυμίζοντας στον πρώην της τι ακριβώς έχασε.

Δεν άφησε σχεδόν τίποτα στη φαντασία με την εξώπλατη διάφανη ολόσωμη φόρμα Alexander Wang που αναδείκνυε τέλεια τα μακριά πόδια και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο.

9. Τζένιφερ Άνιστον

Η σταρ, έδειχνε εκπληκτική και λαμπερή με το κομψό φόρεμα σε απόχρωση σαμπάνιας στην πρεμιέρα της ταινίας της Derailed

Είναι δύσκολο να ξεχάσεις το δράμα που κυρίευσε το Χόλιγουντ όταν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν για να ανοίξουν τον δρόμο για τους «Μπραντζελίνα».

Ενώ τα κουτσομπολιά το 2005 – όταν τελικά χώρισαν – ήταν ανεξέλεγκτα, με πολλούς να λυπούνται τη «φτωχή Τζεν», η σταρ δεν έδωσε σημασία και έδειξε σε όλους ότι δεν θα την ορίσει ο ρομαντισμός της με ένα αστραφτερό, χρυσό φόρεμα.

Η Τζένιφερ έδειξε στον  κόσμο – ότι ήταν ακόμα το λαμπερό κόσμημα και χωρίς τον Μπραντ στο πλευρό της

10. Τζένιφερ Λόπεζ

Ένα φόρεμα εκδίκησης δεν είναι πάντα φόρεμα χωρισμού – μερικές φορές είναι μέρος ενός ολόκληρου ντεμπούτου. 

Κανείς δεν το απέδειξε αυτό καλύτερα από την Jennifer Lopez, η οποία κατέπληξε το περσινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα που αγκαλιάζει τη φιγούρα – παράλληλα με τη ζωντανή απόδειξη του «Bennifer 2.0».

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, είχε διακόψει εβδομάδες νωρίτερα τον αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez – αλλά τώρα είναι ευτυχώς παντρεμένη με τη διάσημη πρώην “φλόγα” της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο και τον επόμενο μήνα απόλαυσαν άλλη μια πλούσια τριήμερη γαμήλια υπερβολή στο κτήμα 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων του νέου συζύγου της στη Τζόρτζια.

Το αναζωπυρωμένο ειδύλλιό τους ήρθε δύο δεκαετίες μετά τον πρώτο τους αποτυχημένο αρραβώνα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments