Πολιτική

Κατρούγκαλος για ΕΦΚΑ : “Θα αναπροσαρμοστεί αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ”

Κατρούγκαλος για ΕΦΚΑ : “Θα αναπροσαρμοστεί αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ”
Τέτοια απόφαση του ΣτΕ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο κ Κατρούγκαλος και όσοι διαδίδουν διάφορες πληροφορίες κινδυνεύουν με το ποινικό αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού απορρήτου, είπε.

Προφανώς και θα προσαρμοστεί ο νόμος αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ για τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελεύθερων Επαγγελματιών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εμπνευστής του Ασφαλιστικού νόμου, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όμως τέτοια απόφαση του ΣτΕ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο κ Κατρούγκαλος και όσοι διαδίδουν διάφορες πληροφορίες κινδυνεύουν με το ποινικό αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού απορρήτου, είπε.

Ο κ Κατρούγκαλος τόνισε πάντως ότι η ουσία του νόμου του, που είναι η ισορροπία των κανόνων θα διατηρηθεί. 

Αυτή η ουσία δεν πρόκειται να φύγει, είπε, σημειώνοντας ότι όπως έχει αποδειχτεί το 80% των ελεύθερων επαγγελματιών πληρώνουν λιγότερα ενώ το 20% είναι εύλογο να αντιδρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης για Καμμένο: Δεν είναι απλά ανίκανος, αλλά και επικίνδυνος

Ο Καμμένος βρήκε τη λύση στην εγκληματικότητα: Να μάθουν αυτοάμυνα στα ΚΑΠΗΚΚΕ για Υπουργικό: " Τα περί «ανάκαμψης δεικτών» θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν επικίνδυνη η συγκυρία"Ο Στέλιος Πέτσας νέος διευθυντής του Γραφείου του Κ. Μητσοτάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments