Διεθνή

Βραζιλία: Απόπειρα ομαδικής απόδρασης φυλακισμένων – Τουλάχιστον 21 νεκροί

Βραζιλία: Απόπειρα ομαδικής απόδρασης φυλακισμένων – Τουλάχιστον 21 νεκροί
Απόπειρας ομαδικής απόδρασης εγκλείστων σε φυλακή της βόρειας Βραζιλίας, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 21 άτομα, σύμφωνα με τη γραμματεία δημόσιας ασφάλειας της Πολιτείας Πάρα.

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανταλλαγή πυρών στη διάρκεια απόπειρας ομαδικής απόδρασης εγκλείστων σε φυλακή της βόρειας Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσε η γραμματεία δημόσιας ασφάλειας της Πολιτείας Πάρα.

«Η απόπειρα απόδρασης υποστηρίχθηκε από μια ομάδα στο εξωτερικό (της φυλακής) με βαρύ οπλισμό» ενώ «κατά τις πρώτες πληροφορίες, ήταν επίσης οπλισμένοι κρατούμενοι στο εσωτερικό» του σωφρονιστικού καταστήματος αυτού κοντά στη Μπελέμ, στην Πολιτεία Πάρα, ανέφερε η ίδια πηγή.

Η ομάδα των συνεργών των κακοποιών που αποπειράθηκαν να αποδράσουν προσπάθησε να ανατινάξει έναν τοίχο στη φυλακή Σάντα Ιζαμπέλ, διευκρίνισαν οι αρχές της Πολιτείας Πάρα. Οι δυνάμεις της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν και ξέσπασαν «ανταλλαγές πυρών».

Σκοτώθηκαν 20 φυλακισμένοι και συνεργοί τους και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος. Άλλοι πέντε φύλακες τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, σύμφωνα με τη γραμματεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος

Μέγκαν Μάρκλ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ (pic)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πίνει καθημερινά τζιν, κρασί, μαρτίνι και σαμπάνια

Έφηβος σχεδίαζε τη δολοφονία της Βασίλισσας Ελισάβετ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments