Διεθνή

Συντριβή αεροπλάνου στην Αλγερία – Πληροφορίες για 200 νεκρούς

Συντριβή αεροπλάνου στην Αλγερία – Πληροφορίες για 200 νεκρούς
Συναγερμός στην Αλγερία. Στρατιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε στο αεροδρόμιο του Μπούφαρικ. Πληροφορίες για 200 νεκρούς. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχει ένας επιζών. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.

Συντριβή στρατιωτικού αεροπλάνου C-130 κοντά στο αεροδρόμιο της Αλγερίας, μεταδίδουν τοπικά μέσα επικαλούμενα μαρτυρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη στις 08.00 το πρωί (τοπική ώρα) στην περιοχή Μπούφαρικ. Στο σημείο έχουν σταλεί 130 μέλη σωστικών συνεργείων, 14 ασθενοφόρα και 10 φορτηγά για βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπάρχουν 200 νεκροί. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν με επιφύλαξη ότι υπάρχει ένας επιζών.

Τα πρώτα πλάνα από το σημείο της συντριβής, στο αεροδρόμιο που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα της Αλγερίας, δείχνουν μαύρους καπνούς και ανθρώπους γύρων περιοχών που έχουν σπεύσει στο σημείο.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν ακόμα άγνωστα, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει όλους τους δρόμους για να μπορούν να κινούνται ελεύθερα τα ασθενοφόρα, αλλά πηγή των ενόπλων δυνάμεων της Αλγερίας είπε στο τοπικό δίκτυο Al Hadath ότι δεν υπάρχουν επιζώντες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σενάρια της τουρκικής Yeni Safak για βύθιση ελληνικού πλοίου στο ΑιγαίοΡωσία: Νέα έκκληση προς τις ΗΠΑ να απόσχουν από τη στρατιωτική δράση στη ΣυρίαEurocontrol: Προειδοποίηση προς τους αερομεταφορείς για τις πτήσεις στην ανατολική ΜεσόγειοΤέξας: Πάνω από 1.000 άνδρες της Εθνοφρουράς στα σύνορα με το Μεξικό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments