Video

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έλληνας σεφ επιμελείται το μενού του γάμου τους (vid)

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έλληνας σεφ επιμελείται το μενού του γάμου τους (vid)
Σε λιγότερο από ένα μήνα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν.

Σε ένα μήνα σχεδόν, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ στη Μεγάλη Βρετανία και όλα είναι στη θέση τους, ακόμη και ο σεφ.

Μετά από τις πληροφορίες για το προσκλητήριο, τους καλεσμένους, την τούρτα και τον στολισμό, το νέο δεδομένο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα επιμεληθεί το μενού στην βασιλική δεξίωση και αυτός είναι ένας Έλληνας σεφ.

Ο λόγος για τον βραβευμένο και ήδη πολυσυζητημένο Nίκο Κουλούσια με καταγωγή από την Κοζάνη που αναλαμβάνει τον υπεύθυνο ρόλο του συντονισμού της κουζίνας στη δεξίωση που θα ακολουθήσει της τελετής.

Ο Νίκος Κουλούσιας που στο παρελθόν έχει μαγειρέψει για σημαντικές, διεθνείς προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Βλαντιμίρ Πούτιν που είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από τα πιάτα του Έλληνα σεφ, δήλωσε σε συνέντευξή του Κρήτη tv πως υπάρχει αρκετό άγχος για τη μεγάλη μέρα αφού οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου και οι προσδοκίες πολύ μεγάλες.

Όπως εξήγησε, οι προετοιμασίες για τον καθορισμό και την ολοκλήρωση όλων των λεπτομερειών του γαμήλιου μενού έχουν αρχίσει από τον Μάρτιο και παραμένουν ακόμα πυρετώδεις.

Στο ερώτημα αν θα υπάρχει κάποιο ελληνικό στοιχείο και δη κρητικό στο πριγκιπικό μενού, ο κ. Κουλούσιας αποκάλυψε ότι το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ ο ίδιος είπε ότι είναι υπεύθυνος και για το ψωμί που θα σερβιριστεί στον γάμο.

Πηγή βίντεο: CreteTv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρονιάςΧωρίς "φίρμες" ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ – Η εμπλοκή με τους ΟμπάμαΠρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έριξαν "πόρτα" στην Τερέζα ΜέιΧάρι-Μέγκαν: Μην μας στείλετε δώρα, κάντε μια φιλανθρωπική δωρεά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments