Αυτοδιοίκηση

Μπουτάρης σε ΟΑΣΘ: Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου

Μπουτάρης σε ΟΑΣΘ: Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου
Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, με αφορμή το χειρόφρενο που τράβηξαν τα αστικά λεωφορεία το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

«Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΣΘ μου θύμισε το ‘έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου’. Συγκρίνει τη Θεσσαλονίκη του 1957 με τη Θεσσαλονίκη του 2018; Όταν το 1957 η πόλη είχε 300.000 κατοίκους και τώρα έχει ένα εκατομμύριο» είπε ο Γ. Μπουτάρης.

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του, ο δήμαρχος χαρακτήρισε «δικαιολογία» τα όσα είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ότι θέλουν να κάνουν Ανάσταση με τις οικογένειες τους. «Δηλαδή οι νοσοκόμες, οι φαντάροι, οι αεροπόροι και οι πυροσβέστες δεν πρέπει να κάνουν Ανάσταση; Ο ΟΑΣΘ είναι δημόσια επιχείρηση και οφείλει να εξυπηρετεί ακόμη και τον τελευταίο πολίτη».

«Ας βάλει κανένα παραπάνω λεωφορείο στα δρομολόγια ο ΟΑΣΘ και μετά ας κάνει παρατηρήσεις» τόνισε ο κ. Μπουτάρης, συμπληρώνοντας συγκεκριμένα για τους λεωφορειοδρόμους πως έχουν ήδη παραγγελθεί τα πασαλάκια και θα τοποθετηθούν προκειμένου να εμποδίζεται η παράνομη στάθμευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Στην αντιπαράθεση του δημάρχου με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ αναφέρθηκε και η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ρία Καλφακάκου, η οποία εξέφρασε την απορία της για τη χρονική συγκυρία κατά την οποία επέλεξε ο κ. Μπουτάρης να θίξει το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη

Στην επιτροπή δεοντολογίας ο Φωκάς – Ζήτησε συγγνώμη για τα συνθήματα

Διανομή νωπών προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δ. ΘεσσαλονίκηςΥποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Αηδονόπουλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments