Οικονομία

ΑΣΕΠ: 11 προκηρύξεις για 2.200 μόνιμες θέσεις έως το καλοκαίρι

ΑΣΕΠ: 11 προκηρύξεις για 2.200 μόνιμες θέσεις έως το καλοκαίρι
Ορισμένες από τις προκηρύξεις έχουν ήδη ξεκινήσει ή ξεκινούν τις επόμενες μέρες.

Στις 2.190 θα φτάσουν οι μόνιμες προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες σε μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς μέσω προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕφΣυν.

Ορισμένες από τις προκηρύξεις έχουν ήδη ξεκινήσει ή ξεκινούν τις επόμενες μέρες, άλλες βρίσκονται στο Εθνικό Τυπογραφείο και ορισμένες στα γραφεία του ΑΣΕΠ προκειμένου να δρομολογηθούν.

Πρόκειται συνολικά για έντεκα προκηρύξεις, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι, ώστε στη συνέχεια σταδιακά να ξεκινήσουν οι προσλήψεις των επιτυχόντων.

Προσλήψεις 42 ατόμων στην ΑΕΠΠ

Ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 12 Απριλίου η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στην προκήρυξη 2Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 6/8-2-2018, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 42 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2018Τ.Θ. 14308Αθήνα Τ.Κ. 11510αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.) της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 30ης Απριλίου 2018, ημέρας Δευτέρας.

Προσλήψεις 209 μόνιμων υπαλλήλων στην ΕΥΔΑΠ

Εντός της εβδομάδας και συγκεκριμένα από τις 18 Απριλίου ημέρα Τετάρτη, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις στην προκήρυξη 1Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/9-2-2018, τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, διακοσίων εννέα (209) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας – Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.960 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Έρχονται 37 προσλήψεις στο ΕΚΑΒΑΣΕΠ: Προσλήψεις 8.171 μόνιμων σε δήμουςΠροσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού στο Δημόσιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments