Διεθνή

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος
Ανακρίνεται αυτήν την ώρα ο μόνος μάρτυρας του φονικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Στρόβολο Λευκωσίας.

Ανακρίνεται αυτήν την ώρα ο μόνος μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός ζευγαριού καθηγητών, 60 και 50 ετών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι τους στον Στρόβολο Λευκωσίας.

Άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισήλθαν σε οικία και δολοφόνησαν με μαχαίρι τους ιδιοκτήτες. Το 15χρονο υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού κατάφερε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και πως δεν θα το πείραζαν. 

Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης στο σπίτι που τελέστηκε το άγριο έγκλημα και, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία.

Η αστυνομία της Κύπρου, με μήνυμά της στο twitter, ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν τα ονόματα των δυο θυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.com.cy, η 59χρονη εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν καθηγητής Μαθηματικών στην Αγγλική σχολή στη Λευκωσία.

Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιος, ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φρίκη! Ο διάσημος παιδίατρος Χανς Ασπεργκερ έστελνε εκατοντάδες παιδιά στον θάνατο – Η συνεργασία με τον Χίτλερ

Η οικογένεια Σίμσονς δεν αγαπήθηκε παντού – Σε ποιες χώρες τη μισούν και γιατί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments