Πολιτισμός

David Bowie: Δύο νέες κυκλοφορίες στη Record Store Day

David Bowie: Δύο νέες κυκλοφορίες στη Record Store Day
David Bowie: Δύο νέες κυκλοφορίες του θρυλικού καλλιτέχνη θα μπουν στα ράφια των καταστημάτων στη Record Store Day.

David Bowie: Την ημέρα που θα ήταν τα 73α γενέθλια του David Bowie, η Parlophone Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων έργων. Το πρώτο είναι ένα EP που περιέχει το σπάνιο «Is It Any Wonder?», το δεύτερο είναι ένα live session με τίτλο «ChangesNowBowie». Και στα δύο υπάρχει η ακουστική έκδοση του «The Man Who Sold The World», τραγούδι που μπορείτε ήδη να ακούσετε εδώ:

Τα τραγούδια του «Is It Any Wonder?» θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία από τις 17 Ιανουαρίου και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε το tracklist. Αντίθετα, το «ChangesNowBowie» είναι ένα live session που ηχογραφήθηκε το 1996 στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια των προβών για τη συναυλία του Bowie στο Madison Square Garden. Η session προβλήθηκε από το BBC την επόμενη χρονιά. Ο δίσκος θα τυπωθεί σε περιορισμένα αντίτυπα και θα πωληθεί στη φετινή Record Store Day η οποία είναι στις 18 Απριλίου.

 Αυτό είναι το tracklist και το εξώφυλλο:

1. ‘The Man Who Sold The World’ 2. ‘The Supermen’ 3. ‘Andy Warhol’ 4. ‘Repetition’ 5. ‘Lady Stardust’ 6. ‘White Light/White Heat’ 7. ‘Shopping For Girls’ 8. ‘Quicksand’ 9. ‘Aladdin Sane’

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments