Διεθνή

Πέθανε ξαφνικά ο Dj Avicii – Ήταν μόλις 28 ετών (pics&vids)

Πέθανε ξαφνικά ο Dj Avicii – Ήταν μόλις 28 ετών (pics&vids)
Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Πέθανε ξαφνικά ο Dj Avicii.

Σε ηλικία μόλις 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Dj Avicii. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο 28χρονος ήταν αγαπητός και επιτυχημένος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός στην Ομάν.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας, Diana Baron δήλωσε ότι ο 28χρονος DJ, γεννημένος ως Tim Bergling, ήταν στο Muscat του Ομάν. “Η οικογένεια έχει καταστραφεί και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ανάγκη τους για ιδιωτική ζωή σε αυτή τη δύσκολη εποχή”, ανέφερε η δήλωση.

Ο Avicii ήταν πρωτοπόρος του σύγχρονου Electronic Dance Movement και ένας σπάνιος DJ ικανός να κάνει παγκόσμιες εκδρομές. Κέρδισε δύο MTV Music Awards, ένα Βραβείο Μουσικής Billboard και κέρδισε δύο υποψηφιότητες Grammy. Το μεγαλύτερο χτύπημά του ήταν “Le7els”.

Studiomode

A post shared by Avicii (@avicii) on

Ο θάνατός του έρχεται λίγες μέρες μετά την υποψηφιότητά του για ένα βραβείο Billboard Music για κορυφαίο χορευτικό / ηλεκτρονικό άλμπουμ για το EP του “Avicii (01)”. Ορίστηκε μαζί με τους συνομηλίκους του, οι οποίοι έλαβαν καθόλου καθιερωμένο EDM – τους Chainsmokers, τον Calvin Harris και το Kygo. Οι επιτυχίες του Avicii περιλαμβάνουν το “Wake Me Up!” The Days” and “You Make Me”.

Ο Avicii είχε υποστεί στο παρελθόν οξεία παγκρεατίτιδα, εν μέρει λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Αφού αφαιρέθηκε η χοληδόχος κύστη το 2014, ακύρωσε μια σειρά παραστάσεων στην προσπάθειά του να αναρρώσει. Σταμάτησε να κάνει περιοδείες το 2016 αλλά συνέχισε να κάνει μουσική στο στούντιο.

«Όταν κοιτάζω πίσω στη ζωή μου, νομίζω: εγώ το έκανα αυτό; Ήταν η καλύτερη εποχή της ζωής μου κατά μία έννοια, ήρθε με μια τιμή – πολύ άγχος πολύ άγχος για μένα – αλλά ήταν το καλύτερο ταξίδι της ζωής μου” είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βραζιλία: Κατέρρευσε σκηνή σε φεστιβάλ – Νεκρός ένας dj (vid) Ο Prince …άνθισε (pics &vid) Πέθανε ο Ζακ Ιζλάν – Πρωτοπόρος της γαλλικής ροκ (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments