Πολιτική

Μητσοτάκης: Θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα

Μητσοτάκης: Θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα
ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης.

Περιοδεία στα Μέγαρα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επισκέφθηκε διάφορες επιχειρήσεις και παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα. 

Τόνισε ότι αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, όπως είπε, λιμνάζουν λόγω της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.

Στόχος περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μητσοτάκης: "Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα γίνουν με απλή αναλογική"Ένας "ιπτάμενος" στενός σύμβουλος του Κυριάκου ΜητσοτάκηΜητσοτάκης: "Η κυβέρνηση να διασφαλίζει τα αυτονόητα στο Αιγαίο"Κυριάκο…the truth is out there (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments